Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megfenyegetett egy prosti....

Megfenyegetett egy prosti. Veletek hasonló?

Figyelt kérdés
Megfenyegetett kb 3 hónapja rgy prosti hogy lefényképeztek minket francia közben (több nem volt), és ha nem viszek vissza 80 ezret akkor feljelent. Nem vittem vissza de nem is láttam azóta a csajt. Azt mondta franciázás után hogy kiskorú de kinézett vagy 30nak. Lehet ebböl baj? Lehúzás? Már annyira paráztam hogy olyanokon agyaltam hogy elkapnak vagy valami.

2022. máj. 11. 23:26
1 2 3 4
 31/39 Dzsoki ***** válasza:
Akkor ezt,még egyszer! Miután végzett,kiszállt és visszaszólt,hogy jó volt veled,de jössz még 80ezerrel! Még ma hozzad a pénzt,különben fel leszel jelentve! Kiskorú vagyok és készült fénykép. Te meg intettél neki,hogy nekem is jó volt! Szia! Akkor sem,azóta sem vittél pénzt ,de nem is jártál arra? Amennyiben így volt,mi a kérdés?
2022. máj. 20. 22:55
 32/39 A kérdező kommentje:
Hát hogy kell e félnem vagy le akart csak húzni. De elözö válaszolók szerint felesleges aggódni
2022. máj. 21. 12:59
 33/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, a csaj kétszeresen izgatott. Egyszer orálisan, egyszer mentálisan. :D Akkora amatőr vagy, és a csaj ezt levette rólad. Na de mindegy, leálltam a kérdés követésével, mert már fárasztó rád gondolni is.
2022. máj. 21. 13:40
 34/39 A kérdező kommentje:
Igazad van. Szerintem is nagyon túlagyaltam.
2022. máj. 21. 14:05
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja a számodat, felteszem a címedet se, akkor mi a félelem tárgya? Összeráncolt szemöldökkel fog rád gondolni?
2022. máj. 21. 19:32
 36/39 A kérdező kommentje:
Igazából az hogy a rendszámból kideríti. De mint említettem már nyugodtnak gondolom magam. Mível ha tenyleg rendör lett volna akkor már másnap megtalált volna. De ezek szerint full kamu az egész.
2022. máj. 21. 21:20
 37/39 Dzsoki ***** válasza:
Amennyiben rendőr lett volna,már a helyszínen lekapcsolt volna! Már persze,ha igaz a leány életkora. Bár,akkor meg,te érvelhettél volna avval,hogy miért hagyták "dolgozni" a leányzót? Rendszám alapján,megint nem működik. Abban az esetben is,ha te vagy a tulajdonos is,üzembentartó is,semmi nem tiltja,hogy kölcsönadd az autódat. Több haverod is van,már nem is tudod,hogy a kérdéses időpontban,ki vezette? Amennyiben meg visszajutnánk oda,hogy te vezetted,akkor meg van valami olyasmi,hogy önmagad ellen,nem vagy köteles vallani! Egyébként,okafogyottá váltak a találgatások. KAMU. Mármint,nem az,hogy mondhatott neked ilyet a leány,hanem,hogy be is váltották volna a fenyegetéseiket.
2022. máj. 21. 22:21
 38/39 A kérdező kommentje:
Én legjobban attól félek hogy a banda deríti ki a címem stb és megkeresnek engem. A legfontosabbaknak elmeséltem. Csak magánszemély tud ilyet hogy kiderítse a rendszámból a tulaj nevét? Mert ha igen akkor para. De ennyi idő után majdnem felesleges izgulni.
2022. máj. 23. 21:46
 39/39 anonim ***** válasza:

Nevetséges lehúzási kísérlet! Semmi bajod nem lesz! Ennyi idő alatt lett volna valami... Mindíg próbálkoznak, hogy hátha van egy ijedős balek, aki fizet.

Egy haveromat egyszer megfenyegette egy k*rva a menet után, hogy vagy fizet még egy 20-ast vagy hívja a stricijét, aki itt cirkál a ház körül és megbassza a száját. A cimbi közölte, hogy jöjjön nyugodtan, megvárja, aztán meglátjuk ki a fasza gyerek :)) Persze, hogy nem jött...

2022. aug. 25. 11:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!