Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megfenyegetett egy prosti....

Megfenyegetett egy prosti. Veletek hasonló?

Figyelt kérdés
Megfenyegetett kb 3 hónapja rgy prosti hogy lefényképeztek minket francia közben (több nem volt), és ha nem viszek vissza 80 ezret akkor feljelent. Nem vittem vissza de nem is láttam azóta a csajt. Azt mondta franciázás után hogy kiskorú de kinézett vagy 30nak. Lehet ebböl baj? Lehúzás? Már annyira paráztam hogy olyanokon agyaltam hogy elkapnak vagy valami.

2022. máj. 11. 23:26
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Akkor felesleges azon aggódnom hogy megkeresnek igaz? Szerintem nem készült kép különben.
2022. máj. 12. 09:42
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Mindenkinél bepróbálkoznak, és aki hagyja magát, azoknál mennek tovább. Aki nem hagyja magát, azokat leszarják.
2022. máj. 12. 09:48
 13/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. máj. 12. 10:04
 14/39 A kérdező kommentje:
Van aki hallott ilyet kulonben?
2022. máj. 12. 10:58
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Hallani hallottam.

Mondjad ha találkozol vele, hogy bászodj meg, és akkor megköszöni a jókívánságot, és kilép az életedből. :D

2022. máj. 12. 15:09
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
14 év a beleegyezési korhatár, 14 év felett bármennyi idős emberrel létesíthet nemi kapcsolatot. Ha 12+,akkor pedig csak 18 éven alulival. Tehát a kora miatt nem lehet semmi gondod.
2022. máj. 12. 15:17
 17/39 anonim ***** válasza:
80%

#16 jogból csak akkor osszad az észt, ha neked is van, ill. tudod, hogy miről beszélsz, és mihez szólsz hozzá.

Igen, 14 év a beleegyezési korhatár, DE 18 év alatt semmilyen ellenszolgáltatásért nem lehet szexuális szolgáltatást igénybe venni, kérni, kínálni, közvetíteni, stb.

Tehát egy 16 évessel pénzért, ajándékért szexelni bcs.

2022. máj. 12. 15:28
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

#16: Ha nem pénzért történik az együttlét, akkor valóban úgy van, ahogy írod. De ha fizetsz a szexért, akkor ott 18 év a törvényi határ. Ha 18 év alattinak fizetsz szexért, az bűncselekmény (gyermekprostitúció kihasználása):

Btk. 203. §

(2) Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel való szexuális cselekményért ellenszolgáltatást nyújt, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A leírtak alapján nyilvánvalóan nem a kérdező követett el bűncselekményt, hanem a zsaroló lány (meg esetleg még aki lefotózta, ha egyáltalán valóban lefotózta...)

2022. máj. 12. 15:30
 19/39 A kérdező kommentje:
Aki hallott ilyenröl az tud vmi következményröl? Mert sokan mondták hogy igazábol semmi gáz, jogilag ök vétkesek. Meg ugye ezeket bizonyitani is kell. De abból a szempontból kamunak tünik hogy ezt a nöt is egyszer láttam. Azóta nem. Olyat is mondott hogy hívhatom a rendörséget mert ö beépített ember xy. Ha ez igaz lenne akkor gondolom sitten lennék, ö pedig meg mindig az út szélén. Ja és sablon szöveg volt, mert más fórumon egy pasasnak ugyan azt mondta egy ilyen mint nekem. Hogy ezt azt lecsukatott. Kezdek megnyugodni köszönöm nektek
2022. máj. 12. 19:57
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
És tettél már feljelentést? Ja nem... Ezt a baromságot egyébként pont azért mondják, mert fosnak a rendőröktől, és ezzel akarják megelőzni. Ha beépített ember lenne (ja meg Charlie angyalai - mindhárom egy személyben) :D akkor meg mégtöbbet kapna, mert foglalkozás körében elkövetett zsarolásról van szó, és korrupt, de baromság.
2022. máj. 13. 12:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!