Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy fiatal...

Mit gondoltok egy fiatal huszonéves Nőről,akit bárhová elmegy szinte mindenhol automatikusan " szivinek ,vagy "baby,nek szólítják ?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka ennek,hogy a boltos így úgy köszön Neki, hogy " szivi" . ?

Teljesen átlagos Nőről van szó, nem kihívó a viselkedése sem.meg semmi.

2022. máj. 10. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem a legintellektuálisabb társaságokba jár.
2022. máj. 10. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nőről így látatlanban nincs véleményem, csak azokról, akik így szólítják. Én is huszonéves nő vagyok, és nekem kimondottan taszító, amikor egy idegen (nagy ritkán) így hív. Azt meg konkrétan betegnek találtam, amikor mondjuk 16 éves koromban szólított így valaki, aki mondjuk minimum 30 évvel idősebb volt nálam. És nem, nem voltam kirívóan öltözködő 16 éves, és most sem öltözködök úgy, nem mintha egy kicsit kivágottabb póló bárkit bármire feljogosítana. De ha lehet, az ilyen embereket messziről elkerülöm. Úgyhogy a kérdésben szereplő nőről is legfeljebb annyit gondolok, hogy nem tudom, hova jár, ahol mindenki így köszön, de én oda biztos nem akarnék menni.
2022. máj. 10. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Még soha senkit nem hallottam idegen nöt szivinek vagy babynek szólítani, pedig nem vagyok már gyerek.

Vagy igen primitív környezetben él, ahol mindenkit így szólítanak, vagy ö mutatkozik be így és megszokták

2022. máj. 10. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez max. a hülye amerikai filmekben van.
2022. máj. 10. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Borzasztoan nagy proli a boltos?
2022. máj. 10. 20:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos helyen lakik, a boltos is Nő. Ráadásul az egyik Állás Interjún is "szivinek" szólították egyszer ezt a Nőt.
2022. máj. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!