24-25 év körüliek, hogyan telik egy napotok általában?
Hétfőn, kedden és szerdán 10:00 és 16:00 között egy múzeumban dolgozok tárlatvezetőként. Csütörtökön és pénteken 14:00 és 17:00 között egy művészeti iskolába járok modellkedni.
Hétfő és szerda 17:00 - 18:30 között magánórát veszek izlandiból, míg csütörtök és péntek 09:00 - 11:00 között úszni járok.
A szombatjaim és vasárnapjaim általában szabadok, néha bemegyek a múzeumba, ha valamilyen különleges esemény vagy, de ez egyrészt nem gyakori, másrészt mindig bőven előre szólnak.
Szabadidőmben vagy valamelyik hobbimmal foglalkozok, vagy a barátommal/barátaimmal szervezek valamilyen programot (akár hétköznap esténként), vagy elutazok a hétvégére.
Alapvetően elégedett vagyok a jelenlegi beosztásommal, mindenre van időm.
25N
25N vagyok.
Hétfőtől péntekig dolgozom 8-17 között. Plusz havi 2 szombaton 9-14.
Panelban lakom és van kutyám, szóval munka előtt és munka után kutyasétáltatás van.
Este a séta után vacsorázok, bedőlök az ágyba, nézek sorit majd 20-21 körül bealszok. Aztán felriadok éjfélkor, leviszem a kutyát pisilni, majd olyan 2 óra fele visszaalszom. És kezdödik minden elölről.
Szinte minden napom így néz ki.
Otthonülős tipus vagyok, hobbim nincs, de energiám sincs semmire, heti 1-szer mozi és ennyi a kimozdulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!