25 év körüliek, mire vittétek eddig az életben?
Figyelt kérdés
Mit értetek el és mit terveztek?2022. ápr. 6. 17:15
1/20 anonim válasza:
25 évesen én egy éve dolgoztam egy olyan helyen, amit nem is terveztem 24 éves koromig.
Diplomát szereztem 24 évesen, aztán teljesen máshol helezkedtem el.
2/20 anonim válasza:
21 éves koromra kijártam az egyetemet, aztán munka, most pedig angolt tanulok mert jövőre légiforgalmi irányítónak szeretnék jelentkezni. 26 vagyok jelenleg. Kocsim van, újonnan, sajna a háztól távol állok, max ha mérséklődnek az árak, vagy sikerül váltani. Még véletlen sem abban dolgozom, amit az egyetemen tanultam, így utólag már mást választanék, de ez van.
3/20 anonim válasza:
Chef vagyok egy konyhan 6kt keresek, kocsim van, albiban jol elvagyok mert valszeg ugyis lepek az orszagbol idovel. Konkret cel nincs.. csak jolerezni magam
4/20 anonim válasza:
26 évesen 1 éve dolgozok itthon (egyetemet viszonylag későn végeztem el, de egyből a szakmában találtam állást), külföldre tervezek költözni max. 1-2 év múlva.
5/20 anonim válasza:
27 vagyok.
Van diplomám, egy szuper állásom amit szeretek, jó párkapcsolatom.
Pár éves terv külföldre költözni és előbb-utóbb saját házat venni.
6/20 anonim válasza:
Nyáron leszek 25, jövő hónapban végzek orvosin. Addig/utána a megfelelő munkahely keresése a tervem, aztán ha sikerült, akkor a munka, további tanulás, felnőtt élet.
8/20 anonim válasza:
Szereztem két diplomát és elértem, hogy álmaim munkáját végezhessem jó pénzért. Sikeresen felépítettem az önbizalmamat, megismertem önmagam és a világot. A párkapcsolat témában viszont reménytelennek érzem az életem, így a családról, "közösen előre" eszméről már lemondtam. Összességében elfogytak a terveim, nincs életcélom. Amit elakartam érni, azt már vagy elértem, vagy feladtam.
9/20 anonim válasza:
25 éves vagyok és még egy fránya érettségim sincs . Persze anyámmal élek egy kicsi lakásban .
Se kocsi , se nő se pénz .
Azt hiszem ennyit értem el .
10/20 anonim válasza:
Nincs munkám fél éve,jogsim van,régi sportkocsim van,lakás nincs apámmal élek.Barátnőm rég nincs.Terv kimenni külföldre dolgozni és soha ide visszatérni Mo-ra.26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!