25 év körüliek, mire vittétek eddig az életben?
26 f (közel 27)
Érettségi (tiszta kettes), egy szakma amiben nem dolgoztam, hivatalosan 3 hónap külföldi munkaviszony.
Jogosítvány van, autó-ház-párkapcsolat nincs.
Jelenleg nagyszüleimet gondozom, ha már nincs rám szükség... szeretnék elmenni dolgozni rendesen, és tanulni valamit.
28 éves leszek nyáron (F)
Én nem terveztem semmit, nem volt meghatározott célom, jelenleg is csak élek egyik napról a másikra. Végeztem egyetemet de nem érdekelt, nem is tudtam hasznosítani, csak időhúzásnak volt jó. Utána jó ideig munkanélküli voltam, mostani munkahelyemen 1 éve dolgozok. A fizetés kevés, viszont nem megterhelő munka és magam osztom be az időmet így megfelel amíg anyagilag kicsit rendbe jövök. Tavaly elkezdtem edzeni is, annak örülök hogy szépen látszik a változás. Saját lakás esélytelen egyelőre, kivéve ha megnyerem a lottót. Kocsim nincs, egyelőre nem is akarok, ez még változhat. Párkapcsolatom soha nem volt. Szóval csak úgy vagyok.
Jól érzem magam, mert nem kötöm magam ahhoz, hogy nekem el kell érnem bizonyos dolgokat adott koromra. Igyekszem jól érezni magam a szabadidőmben és nem hasonlítgatni másokhoz az életemet.
4 éve dolgozok, gyűjtögetek, de azért szórakozásra is költök. Most szeretnék még tanulni valamit munka mellett, remélem sikerülni fog, ez most a célom. De ezzel is úgy vagyok, hogy beleadok, amit tudok, de beleszakadni nem akarok. Tényleg hamar telnek az évek, nemrég volt a 18.szülinapom, most meg a 25.jön. Sajnos a Covid miatt is lelassult az élet egy időre.
Szereztem 4 diplomát, volt egy vőlegényem, de rájöttem, hogy az anyja fontosabb neki, mint én, így elhagytam 5 év után. Azóta nincs párkapcsolatom (1 éve), akikkel ismerkedtem, katasztrófa. Így erről a részről lemondtam.
Jogsim nincs, így a kocsi nem opció. Van saját lakásom, amit most adok ki, hogy Budapestre költözhessek, új munka miatt.
Ettől függetlenül életem legnagyobb csapásainak az eddigi munkahelyeimet tekintem. Egy kivételével (3 volt összesen), mindenhol a lehúzás, a hülyének nézés, a hazudozás és a trükközgetés fogadott és belefáradtam, pedig még az elején vagyok. (30/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!