Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már öngyilkossági gondola...

Volt már öngyilkossági gondolatotok?

Figyelt kérdés

2022. máj. 8. 19:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bőven
2022. máj. 8. 21:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Baxdmeg12
2022. máj. 8. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 de te is beletartozol a mindbe. Mivel te is írtál a kérdés alá.
2022. máj. 9. 03:59
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Az öngyilkosság a legrosszabb döntés, mert ha meghalsz, nem tudod visszacsinálni, nincs esély a változtatásra. Míg élsz, addig van esély arra, hogy jobb legyen minden.

Nekem is volt ilyen gondolatom pár éve és 3 hétig tartott, hogy naponta előjött, akkor tudatosan elhatároztam, hogy nem lehet ez a megoldás, és elkezdtem felvenni a kapcsolatot régi ismerősökkel, volt osztálytársakkal és új célokat tűztem ki. Először csak olyanokat, hogy szerdán találkozom XY-nal.

Aztán azt láttam, hogy minden egyes ismerősömnek vannak problémái de mindenkinek vannak az életében jó dolgok is.

A jó dolgokra kezdtem koncentrálni és ezek életben tartottak. Egy jó zene, egy csoki, egy jó film, egy jó kávé, vannak jó dolgok mindenkinek az életében.

Szóval ne add fel!

2022. máj. 9. 12:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, most is van. Olyan dolog előtt állok, ami elkerülhetetlen, tényleg semmi sincs, ami megakadályozhatná, csak az öngyilkosság. Próbálom átgondolni a helyzetet, de az öngyilkossághoz közelebb állok. A kérdés már csak az, hogy hogyan, mert az sem egyszerű.
2022. máj. 11. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:
0-24-ben van, és sokszor meg is próbáltam
2022. máj. 11. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Drága Válaszolók! Adjátok meg legalább az esélyét annak, hogy megjavuljon az életetek. Ne adjátok fel!
2022. máj. 12. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy az én életem már nem fog megjavulni, de ha kíváncsi vagy, írj privátban nyugodtan
2022. máj. 12. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!