12/18 A kérdező kommentje:
Baxdmeg12
2022. máj. 8. 22:17
13/18 anonim válasza:
#12 de te is beletartozol a mindbe. Mivel te is írtál a kérdés alá.
14/18 anonim válasza:
Az öngyilkosság a legrosszabb döntés, mert ha meghalsz, nem tudod visszacsinálni, nincs esély a változtatásra. Míg élsz, addig van esély arra, hogy jobb legyen minden.
Nekem is volt ilyen gondolatom pár éve és 3 hétig tartott, hogy naponta előjött, akkor tudatosan elhatároztam, hogy nem lehet ez a megoldás, és elkezdtem felvenni a kapcsolatot régi ismerősökkel, volt osztálytársakkal és új célokat tűztem ki. Először csak olyanokat, hogy szerdán találkozom XY-nal.
Aztán azt láttam, hogy minden egyes ismerősömnek vannak problémái de mindenkinek vannak az életében jó dolgok is.
A jó dolgokra kezdtem koncentrálni és ezek életben tartottak. Egy jó zene, egy csoki, egy jó film, egy jó kávé, vannak jó dolgok mindenkinek az életében.
Szóval ne add fel!
15/18 anonim válasza:
Igen, most is van. Olyan dolog előtt állok, ami elkerülhetetlen, tényleg semmi sincs, ami megakadályozhatná, csak az öngyilkosság. Próbálom átgondolni a helyzetet, de az öngyilkossághoz közelebb állok. A kérdés már csak az, hogy hogyan, mert az sem egyszerű.
16/18 anonim válasza:
0-24-ben van, és sokszor meg is próbáltam
17/18 anonim válasza:
Drága Válaszolók! Adjátok meg legalább az esélyét annak, hogy megjavuljon az életetek. Ne adjátok fel!
18/18 anonim válasza:
az a baj, hogy az én életem már nem fog megjavulni, de ha kíváncsi vagy, írj privátban nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!