Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon hogyan alakult...

Magyarországon hogyan alakult az ki, hogy a nők nagy részr kifejezetten szép, míg a férfiak között nagyon kevés a jóképű?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is férfi vagyok. Akárhogy is nézem, a magyar férfiak között rengeteg a ronda, én is ocsmány vagyok. Nem is nagyon látok sehol olyan jó kiállású, jóképű, igényes férfiakat, mint az olaszok, spanyolok vagy hollandok. Tényleg ritkaságszámba megy az olyan akit megnéznek a nők. Viszont nők között nagyon sok a kifejezetten szép, csinos alkatú, igényes, még az idősebb korosztályban is. Mi lehet ennek az aránytalanságnak az oka?
2022. máj. 5. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

Alapból sem szép nép a magyar, de ehhez a jelenséghez hozzátesz az is, hogy a nők igényesebbek, vigyáznak magukra. A férfiak meg még mindig abban a divatjamúlt hitben vannak, hogy a jó külső és az ápoltság csak a nő dolga. Ez nyugati országokban, ahol már előrehaladottabb a gondolkodás (egyenlőség van a nemek között nem csak jogi, de társadalmi értelemben is és nem ragaszkodnak szigorú nemi szerepekhez, mint pl a nőt csak a szépséggel azonosítják), nincs jelen.

Ettől függetlenül a genetika is benne van, tény az is, hogy a magyar férfi lehetne a legápoltabb a világon, bármilyen random skandináv vagy mediterrán férfi azonnal kenterbe verné külső terén.

2022. máj. 6. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!