Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon hogyan alakult...

Magyarországon hogyan alakult az ki, hogy a nők nagy részr kifejezetten szép, míg a férfiak között nagyon kevés a jóképű?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is férfi vagyok. Akárhogy is nézem, a magyar férfiak között rengeteg a ronda, én is ocsmány vagyok. Nem is nagyon látok sehol olyan jó kiállású, jóképű, igényes férfiakat, mint az olaszok, spanyolok vagy hollandok. Tényleg ritkaságszámba megy az olyan akit megnéznek a nők. Viszont nők között nagyon sok a kifejezetten szép, csinos alkatú, igényes, még az idősebb korosztályban is. Mi lehet ennek az aránytalanságnak az oka?
2022. máj. 5. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Na, ha most azt mondom, hogy én meg pont azt tapasztalom, hogy kb. azonos az arány, akkor összetöröm a világodat, igaz?
2022. máj. 5. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Hát ez csak benned alakult ki. Nincs probléma a magyar férfiakkal, veled sem. Nem vagy ocsmány, hosszú szemeimmel látom. Az igényes öltözködéssel azért egy kicsit többet törődhetnének.
2022. máj. 5. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Az, hogy normális hetero férfiként a nők egy széles skálája tetszik neked, míg a férfiakkal szemben nem érzel vonzalma ,így kritikusan látod őket.

Nekem is tetszik általában valamennyire a szembejövő fiatal csajok 70-80%-a, de a férfiak - nem annyira.

38F

2022. máj. 5. 18:12
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Én nőként is úgy látom, hogy rengeteg gyönyörű lány, nő van, és nagyon kevés helyes pasi. Azonban míg a pasik csak a külsőségekre mennek (tisztelet a kivételnek) addig a nőknek nem csak az fontos. És egyébként tök mást látunk szépnek, helyesnek. A pasi azt hiszik, hogy a kigyúrt állatok néznek ki jól, engem pl a hideg ráz tőlük. Emlékszem, hogy egyszer az aktuális pasimmal mentünk az utcán, tömeg volt és nekem jött véletlenül egy 2 méteres kigyúrt pasas. A pasim nekiállt féltékenykedni, hogy húú, ez biztos nagyon bejött nekem. hát a legkevésbé sem, mert nem tetszenek az izomagyak, és fejre is bűn ronda volt. Nem értem mit látott benne helyesnek.
2022. máj. 5. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
A nők is csak a smink meg pushup melltartó miatt tűnnek úgy, látnád őket reggel ruha nélkül.. gyorsan meleg lennél inkább
2022. máj. 5. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Orbán Viktor miniszterelnök úrral nem versenyezhetnek a férfiak, túl magasra tette a lécet.
2022. máj. 5. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
A magyar nem egy szep nep. De a nok sminkkel, fodraszolassal, plusz a ferfias jegyek, pl arccsontozat hianyaval elvannak.
2022. máj. 5. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Az én csőbjuzi biszex véleményem az, hogy a kérdezőnek igaza van. Bár én lehet, inkább az "igénytelen" szót használnám.
2022. máj. 5. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
3-as pedig en nőként is ugyanazt gondolom, mint a kérdező, sokkal jobb a női felhozatal. Magamat pont nem tartom csinosnak, de nagyon sok csinos, szép lányt látni. Ja es hetero vagyok.
2022. máj. 5. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Ivás, drogozás, nőzés, éjszakázás, harácsolás, tehát minden rosszban benne vannak.
2022. máj. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!