Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Messengerről a jelenleg...

Messengerről a jelenleg elérhető emberek közül, hogy lehet eltüntetni egy olyat aki már nem is az ismerősöm?

Figyelt kérdés
Szóval 2 olyan embert rak ki előre,akik nem is az ismerőseim,de az egyik elhagyott iratok miatt írt rám vagy 2 éve,a másik ismerősöm volt,egy időben sokat is beszéltünk, de már vágy 4 éve nem beszéltünk és nem vagyunk ismerősök.Mina francért tette most ki nekem, ráadásul előre?
2022. ápr. 30. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kivették a törlés opciót, tudtommal már csak letiltással lehet eltűntetni onnan valakit. Messengeren emberek -> kapcsolatok, ott listáz mindenkit, akikkel üzeneteket váltottál. Amikor ezen keresztül tiltottam le valakit, nem láttam tovább az elérhetők között.
2022. máj. 1. 00:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Letörlöd a telón a messengert (én lite-ot használok),majd újra telepíted,ezáltal eltűnnek ezek az ismerősök.
2022. máj. 1. 01:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!