Baj ha ennyire céltalan az életem?
Figyelt kérdés
Itt vagyok 20 éves egyetemistaként, és nem tudnám megmondani, hogy mit akarok majd dolgozni. Gazdálkodás és menedzsmentet tanulok (4. félévemben vagyok), részben ezért is mert nem nagyon tudom mi akarok majd lenni, és ezzel sok mindent lehet kezdeni. Konkrétan csak sodródom az árral, pozitív, egészséges ember vagyok, eljárkálok helyekre, edzek, bulizok, pasizok, mint egy tini kb (persze mellette tanulok az egyetemen). Van egy csomó barátom, igaz barátok meg haverok / ivócimbik is. Komoly kapcsolatom nem volt még, pedig vágyom már rá (a másik baj ezzel, hogy az egyik haveromba vagyok szerelmes már hónapok óta, és tökre beszűkűlt a látásom pasik terén azóta, kb alig érdekel más rajta kivül, pedig nem is tudja hogy érzek, és valószinűleg nem is érdekelné, csak barátok vagyunk). Rendes munkahelyem még soha nem volt, közben valaki már rég egyetem mellett dolgozik egy tök jó munkahelyen. És tervezi a jövőjét, mesterszak, okj, szakmai gyakorlat stb, és tudják hogy mit akarnak, mi érdekli őket, hol akarnak majd elhelyezkedni. Szüleimmel élek, jogsim van, kollégium vagy albérletem sem volt még. (Főzni, mosni stb. sem nagyon tudok.) Nyilván fontos lenne, hogy jól keressek majd, és hogy fix munkaidőm legyen, és így lehet szabadidőm is, de azért jó lenne szeretni is amit csinálok. De egyszerűen nem tudom, hogy mit szeretnék igazán csinálni. Nagyon jól tudom, hogy itt az ideje, hogy elkezdjek dolgozni, és nyáron (májustól) már tervben is van, csak megint nem tudom hol és hogyan kezdjek neki.2022. ápr. 29. 20:06
1/1 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, csak én már dolgozom de ezen kívűl teljesen céltalan vagyok.
Plusz nálam még a barátok is "kikoptak" idővel mert szétszóródtunk és máshova terelt az út, azóta nem is nagyon erőltetem, mert mindig nekem kell lépnem azért, hogy történjen valami, de úgy 90% abból sem alakul semmi.
Kapcsolatom sem volt még, pedig szeretnék, de bizonytalan vagyok mert én magam sem tudom mit szeretnék..
Emiatt nem is tudom megélni a dolgokat mostanában.. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!