Szeretnék tippeket kérni a lazasághoz?
Figyelt kérdés
A lazasághoz a természetem meglenne, de nem tudok az lenni.
25 éves/L
2022. ápr. 28. 09:13
1/9 anonim 

válasza:

Próbálj ki új dolgokat
Keress olyan helyzeteket, amik nem megszokottak a számodra
Kezdeményezz beszélgetést olyanokkal, akikkel nem tetted eddig
2/9 anonim 

válasza:

Zárkózott vagy érzelmileg vagy félsz dolgoktól. Menj el pszichológushoz az segít.
3/9 anonim 

válasza:

"A lazasághoz a természetem meglenne, de nem tudok az lenni."
Ez teljes önellentmondás.
Nem, neked nincs meg a természeted hozzá, ezért nem vagy laza.
És valószínűleg nem is leszel mert azt erőltetni nem lehet.
Akkor lesz erőltetett az ember ami borzasztó, szánalmas, nevetséges, zavaró és idegesítő.
Hány vicces film alap karaktere az ilyen fazon....
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem csak add magad, annál lazábbnak sosem fogsz tűnni, mint amikor magadat adod.
6/9 anonim 

válasza:

Hány éves vagy? Öltözködésben is ki lehet fejezni hogy valaki laza,pl én simán felveszem a felemás zoknit ha úgy jön ki a lépés és olyan mértékben nem érdekel hogy mit szólnak hozzá hogy észre se veszem ha megbàmuljàk. Ha kanyargós a járda levágom és megyek a legrövidebb egyenesen,elvégre nem vagyok a betonra kötelezve,mellette a fű is járható,nem tudom milyen életet élsz és hány éves vagy így nehezebb tanácsot adni
7/9 anonim 

válasza:

Dr. Cox. nagyon jó pl. erre:
8/9 anonim válasza:
Stresszelj kevesebbet a dolgokon és ne gondold túl őket.
9/9 A kérdező kommentje:
Meg próbáltam ezeket, de nem vált be egyik sem.
2022. aug. 15. 12:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!