Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak, Nők ! Milyen aki...

Férfiak, Nők ! Milyen aki feminista ?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 09:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nekem van olyan -izmusom. Nem tudom levetkőzni. Ne vesszetek össze.
2022. ápr. 27. 14:08
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor nem "veszekszem" tovább. Pedig ebből az eszmecseréből kiderült volna sok minden, azt hittem érdekel a dolog. :D
2022. ápr. 27. 14:17
 23/29 A kérdező kommentje:
Ha nem megy el rossz irányba, tőlem szabad a pálya. 🙂
2022. ápr. 27. 14:22
 24/29 anonim ***** válasza:
46%
2022. ápr. 27. 14:46
 25/29 A kérdező kommentje:
24 😁😁😁
2022. ápr. 27. 15:09
 26/29 anonim ***** válasza:
84%

"Bármelyik normális"

"felháborítónak tartom ha a férfiak elleni erőszakot nem veszik komolyan"

Ezek tökéletes mondatok, csak éppen nem hitelesek azok után, amiket a mozgalom művelt. Ez körülbelül olyan, mintha a holokauszt után a náci párt egyik tagja kiállt volna, hogy ő amúgy tökre szereti a zsidókat és sosem értett egyet Hitlerrel.

Ha fontos lenne a feministáknak, hogy elhatárolódjanak a szélsőségektől, akkor tennének érte. Nem volna nehéz, kezükben a fél világ és annak médiabirodalma. Arra, hogy ennyire nincs önkritikájuk, két lehetséges magyarázatot tudok elképzelni. Vagy teljesen egységesek a férfigyűlöletben, (még ha néha be is dobnak ilyen jól hangzó frázisokat, mint az egyenlőség, amit aztán ott rombolnak, ahol tudnak) vagy még ők is félnek a sajátjaiktól, ezért nem mernek ellenkezni azokkal a feministákkal, akiknek a tömény gyűlöletét már ők is soknak érzik, de félnek, hogy a cancel culture őket is erőszakpárti hímsoviniszta nácinak bélyegzi és eltapossa.

Ez az utóbbi despotikus rendszer önmagában is sokkal jobban veszélyezteti a szabadságot, mint az állítólagos elnyomás a csúnya gonosz férfiaktól. Az ellene való fellépés többet érne, mint az alibikeresés a sértődésekre.

2022. ápr. 27. 21:19
 27/29 A kérdező kommentje:
26 azt nem lehetne hogy a nácikat ne keverd ide ?
2022. ápr. 27. 21:22
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, hamarosan megkapom én is, hogy náci kommunista libsi és minden más is vagyok, mert nem bólogatok a feminizmusnak.
2022. ápr. 27. 21:23
 29/29 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom kinek hiszel, de nekem ugyan nincs a kezemben semmilyen médiabirodalom....

2022. ápr. 28. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!