Mit gondolsz azokról, akik hozzámennek egy gazdag vén faszihoz és onnantól meg van oldva az életük?
Figyelt kérdés
1 percet sem kell dolgozniuk, dől a della...2022. ápr. 26. 17:08
21/32 anonim 

válasza:

Igen hallottam, mondjuk azt én is élvezném persze csak egy ideig. De nem vagyok jó pali tehát buktam a dolgot.
De kedves kérdező, azért benned munkál egy kevéske, mondhatni "hangyaf***nyi" rossz indulat az ilyenéljünk a testünkből emberek irányába nemde?
Ez részedről egy konkrét esetre vezethető vissza, amitől ez kialakult avagy szimplán saját alacsony önbecsülésedből burjánzik?
22/32 A kérdező kommentje:
21: Én nem értem, hogy mit zagyválsz össze... 🤷♂️🤷♂️
2022. ápr. 26. 17:41
23/32 anonim 

válasza:

#18 ez hogy jön ide? Mindennek megvan az ára. A csaj az idejével, korával és szexszel meg ki tudja, még mivel fizet, a pasi meg pénzzel. Ha egymást átverik, akkor tisztességtelen. De az rájuk tartozik, miért szomorkodjak, és legyek dühös? Hol vagyok én abban érintett? Szolidaritást a tanárokkal, és a szegény emberekkel érzek, nem az "exluzív luxus(feleség)prostikkal" és gazdag emberekkel.
24/32 anonim 

válasza:

Persze, hogy nem bocsánat. Szellemileg 18 felett lenni nagy achievement lenne.
25/32 A kérdező kommentje:
Én nem nézek le senkit.
2022. ápr. 26. 17:45
26/32 A kérdező kommentje:
Ügyesek az ilyen nők meg kell hagyni. És még dolgozniuk se kell, már ha a szex nem számít annak.
2022. ápr. 26. 17:46
27/32 anonim 

válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=qzi6Cmqa95Q&list=LL&index=23
Ez a videó mindent elmond.
28/32 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyenek kislányok (lelkileg, agyilag) és apucit keresnek maguknak. Lehetőleg jó öreget.
2022. ápr. 26. 17:48
29/32 A kérdező kommentje:
De meg kell hagyni ügyesek és opportunisták.
2022. ápr. 26. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!