Mit gondolsz azokról, akik hozzámennek egy gazdag vén faszihoz és onnantól meg van oldva az életük?
Ha egy ATM a férjed
Gond nem érhet téged.. 🤷♂️😊

Hagyjuk a lila ködöt, nincs igazság...ez az én véleményem.
Vagy helyénvaló, hogy egy buta nő beleül a jóba, aztán semmi gondja nincs az életben. Miközben mondjuk Bangladeshben, meg a szeméttelepen turkál az anyuka, hogy ne haljanak éhen a gyerekei..NEM.
De az élet ilyen, képmutatás mást gondolni.
Kinek mi adatik, ki mire képes.
12: "egy buta nő beleül a jóba"
Szó szerint!

Szerintem nem éri meg.
1. Olyannal kell dugnia, akivel nem biztos, hogy akar
2. Emiatt nem lesz együtt olyannal, akivel valóban szerethetnék egymást
3. Az anyagi függés miatt szó szerint bármit el kell viselnie, mert amíg csak a "jajj kincsem" van, addig jó. De mi van ha jönnek a pofonok, a verések, és a "vágjál jó pofát mert jössz ha mondom" dolgok? Egy független nő egy ilyen helyzetben feláll és elmegy. De egy kiszolgáltatott luxusprosti nincs ilyen helyzetben. Mégis hová menne? És miből? Jobb eset, ha rokonokhoz tud menni, ha azok még nem utálták meg. (vagy esetleg nem utáltatta meg magát, mert mondjuk villogott a luxusélettel és lenézte a rokonait)
Nőként mindig az anyagi függetlenségre törekedtem és egyáltalán nem bántam meg. Nincs az a pénz, ami miatt egy idegen kezébe adnám az életem és a méltóságom...

Azért ha már prostiknál tartunk.
Megérne egy beszélgetést pár "szakmabelivel", hogy milyen családból jönnek. Az esetek túlnyomó többségében egy ember lelki torzulásának alapköve a családi háttér, vagyis annak hiányos avagy torz léte.

Engem legfőképp szomorúsággal tölt el az egész és nem düh-vel.
Szomorú, hogy semmi nincs egyensúlyban. Hiába mantrázzátok a karmát, meg majd a reinkarnációt bla bla bla.

ja, vagy van egy kis trükk a végrendeletben, amiről a feleség nem tud (ill. 8 gyerek) aztán pofára esett szegény, mert oda az ifjúsága, de hát ennyi kockázat belefér. :D
Továbbra is azt mondom, senkinek semmi köze hozzá, közös játszmájuk, ill. magánéletük. Más kérdés az, ha az egész tisztességtelenül van lejátszva: pl. kamu van az egészben. Na de nem megyek bele mélyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!