Mit gondolsz azokról, akik hozzámennek egy gazdag vén faszihoz és onnantól meg van oldva az életük?
Figyelt kérdés
1 percet sem kell dolgozniuk, dől a della...2022. ápr. 26. 17:08
1/32 Noren1989 

válasza:

Nekik kell a gondolattal élni, a vén faszival dugni alkalmasint, nem nekem 😆🤔
2/32 anonim 

válasza:

Ha van gyomruk hozzá, hajrá. Én nem irigylem tőlük.
3/32 A kérdező kommentje:
Bár lehet túl sok mexikói szappanoperát nézek... 🙄🙄
2022. ápr. 26. 17:11
4/32 anonim 

válasza:

Nem ilyenek miatt ítélek el embereket.
5/32 anonim 

válasza:

Alapból? Közöm?!
De ha a vén faszi közpénzen gazdagodott meg (mészáros), ill. egy halom közpénze van a sajátja mellett (vajna), akkor megvetem az összes haszonélvezőt, aki tudott róla, hogy érdemtelenül szerzett vagyonból élvezkednek.
6/32 A kérdező kommentje:
Végülis kényelmes ember az ilyen.. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
2022. ápr. 26. 17:18
7/32 anonim 

válasza:

Én is nagyon szívesen mennék feleségül egy idősebb, vagyonos úrhoz.
22F
8/32 anonim 

válasza:

Unokatestvérem pont ilyen 30-as csaj egy 56-8 éves pasival. Én undorodok az ilyen nőtől de csak azért mert elmesélte nekem hogy igazából csak a pénze miatt van vele, de mondjuk nem sajnálom azt a köcsögöt sem, mert jó nőt kell dugnia így vagy úgy.
9/32 A kérdező kommentje:
Jah aztán meg ráhagyja az örökséget és dől a lovetta... 🤑🤑🤑
2022. ápr. 26. 17:22
10/32 A kérdező kommentje:
Pl akik hetente utaznak valahova, azok tuti befogtak egy vén kecskét, aki tejel nekik. Úgy könnyű..
2022. ápr. 26. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!