Köllő babettnek milyen autója van?(vagy a ferjenek)
Figyelt kérdés
Budapesten közlekedtem és megláttam (szerintem őt) de nem vagyok benne biztos.egy szürke teslában láttam (persze ha ő volt az.)2022. ápr. 25. 08:27
1/8 anonim 

válasza:

Simán lehet,hogy ő volt. Itt is egy szürke Tesla előtt pózol (valószínűleg egy és ugyanaz a személygépjármű).
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)))
2022. ápr. 25. 09:05
5/8 anonim 

válasza:

Oldalról szerintem meg nem mondod, hogy milyen autó, az viszont holtbiztos, hogy ő áll előtte. Amúgy szerinted mi, ha nem Tesla?
6/8 anonim 

válasza:

5-ös
Nem szeretnék kötekedni, ne érts félre, de én a Tesla összes autóját kívülről ismerem típus stb szerint. Ilyen autója nincs. Ha nagyon akarnám, leginkább Model 3, de le van csapva a hátulja, ergó 2 ajtós. Teslák vagy 4 vagy 5 ajtós lehet.
Különben itt vannak a Modellek felsorolva, de ha érdekel, te is rákereshetsz. Ha találsz egy pontosan ilyen formájú Teslát, örömmel várom hogy megmutatsd:
Mégegyszer mondom, nem közeledés!
7/8 anonim 

válasza:

Gyerekek ez nagyon nem Tesla.
Talán egy Audi TT lenne?
8/8 anonim 

válasza:

7-es
Köszönöm a megerősítést! Legalább már látom, hogy nem velem van a baj! 😀
4-6-voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!