Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pécsiek! Mit lehet csinálni...

Pécsiek! Mit lehet csinálni Pécsett?

Figyelt kérdés
Egyetem miatt kerültem Pécsre és a város egyelőre nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Szép meg minden, de gyakorlatilag ennyi pozitívumot tudtam róla elmondani. Az összes számomra érdekes múzeumban voltam már korábban is, kirándulni szintén sokat jártunk Pécsre, a főbb nevezetességeket már láttam nem egyszer és nem is turista szemszögből teszem fel a kérdést, hanem mint már helyi lakos. Oké, el tudok menni sétálni, enni, moziba, esetleg edzőterembe vagy valami előadásra… de amúgy mást nem nagyon lehet csinálni, legalábbis így vettem észre. Bulizni és koncertekre járni nem szeretek, így az kiesik. Mivel nincs senki akivel közös programot tudnék szervezni, így max. egyéni programokban tudok gondolkozni vagy még jobb lenne valami csoporthoz vagy közösséghez csatlakozni, hogy minél több embert megismerhessek. Viszont eddig semmit nem találtam, ami érdekelne is.
2022. ápr. 23. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mi az érdeklődési köröd? Fiú vagy?
2022. ápr. 23. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, lány. Szeretek olvasni, kirándulni, sütni, varrni, festeni és minden ilyen kreatív dolgot, fotózni, tanulni (pl. nyelvet), illetve egy-két sportot is szívesen csinálnék (pl. gyerekkoromban lovagolni jártam, azt szívesen kipróbálnám újra).
2022. ápr. 23. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést. Más városokban mit lehet csinálni?

Amiket pedig felsoroltàl, csomó dolgot lehet egyedül csinálni. Itt a Mecsek, csodás túrázóhely és fotózhatsz is közben.

2022. ápr. 23. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Az lenne a lényeg, hogy nem egyedül akarom ezeket csinálni, hanem szeretnék emberekkel ismerkedni, barátkozni.
2022. ápr. 23. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Nemrég jártam Pécsett, talizhattunk volna.

Lehet még megyek arrafelé.

25L

2022. ápr. 23. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!