Hogy lehet az, hogy beveszek 3db 1mg-os xanaxot es nem tudok elaludni?
Figyelt kérdés
Mi vagyok en egy atom? Vagy mi?2022. ápr. 21. 21:58
1/12 A kérdező kommentje:
23/L
2022. ápr. 21. 21:58
2/12 A kérdező kommentje:
Azon kivul hogy leszarok mindent es az agyam kikapcsolja szinte mintha be lennek drogozva, nem leszek almos
2022. ápr. 21. 21:59
3/12 anonim válasza:
Hát én nagyon rá vagyok kapva, sokkal többet szedek mást is, de amúgy el szoktam aludni ennél kevesebbtől is. Akkor tényleg atom vagy 🙂
Ha még le tudod tenni, tedd le !
Utána már csak erről szól az ember élete... a túladagolást ki lehet otthon bírni, de az ember a belét is kiokádja. És nélküle nem lehet létezni..... Végül mindig a gyógyszer fog győzni, olyan lesz, mint az alkoholizmus, csak nehezebb ....
4/12 A kérdező kommentje:
Miket szedsz még?
2022. ápr. 21. 22:18
5/12 anonim válasza:
Görcsoldót...Hallod lány, rá vagy kapva vagy még nem ?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem
2022. ápr. 21. 23:21
7/12 anonim válasza:
Az orvosod a hibás, hogy felírja. A Xanax nem altató.
Csak orvosi felügyelettel szabad szedni.
Brutálisan roncsolja a májat.
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem alvasra irta fel
2022. ápr. 21. 23:26
9/12 anonim válasza:
Ha csak alvás miatt, akkor ne szedd !
10/12 anonim válasza:
Engem már tönkretett és nem tudom letenni. Altatót se nagyon javaslok esetleg alkalomszerűen.
Egy csomó mindennel ki fáraszthatod magad és akkor tudsz aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!