A valeriana akkor sem segit ha beveszek 3-4 szemet egyszerre? Akkor se leszek nyugodt? 22L
Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok?
Ha be veszek 3-4 szemet valamennyire nyugodt leszek ha alapjaraton panikolok?
2022. márc. 1. 15:38
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem panikbeteg vagyok, vannak neha rohamaim a mellkasom egesz nap faj viszont az orvos azt mondja semmi bajom ,meg kell nyugodni. ... en ezt nem birom tovabb igy, kell valami gyogyszer.
2022. márc. 1. 15:41
3/16 A kérdező kommentje:
Nem fogom idegesiteni magam hogy orvoshoz jarok es azt mondjak nincs bajom. En erzem hogy nem kapok levegot nem ok. Nem tudom mit fogok csinalni de egyenlore atmenetileg ki akarom probalni a valerianat viszont azt hallottam olyan gyenge hogy nem hasznal
2022. márc. 1. 15:43
4/16 anonim válasza:
Aludnál tőle egy jót és folytatnád a hisztid ahol abbahagytad
5/16 anonim válasza:
Az okokat lenne jobb feltárni, semmiképp ne függj rá nyugtatókra hosszabb távon mert beleszól mindenbe ami nem túl jó.
6/16 NTBS válasza:
Ne idegeskedj. Ne szedj be sok gyógyszert. Inkább belégzés, kilégzés jó sokszor.
7/16 anonim válasza:
3: pszichiáterhez menj, ha pánikbeteg vagy!!!
8/16 anonim válasza:
Pszichológust keres fel.
A valeriana nekem abban mutatta ki a hatását, hogy szagos lett a vizeletem.
Vannak estek, ahol ezek a gyógynövények már nem segítenek, viszont egy szakember igen.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. márc. 1. 15:53
10/16 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni a mellkasom, olyan fura nagy levegőt kell vennem, néha lezsibbad valamim, mert sokat ülök egyhelyben, teljesen abnormális testhelyzetben gép előtt a munkám miatt! Nem lehet, hogy nálad is ettől vannak ezek a fura fájdalmak?
Éjjel is fel szoktam kelni szűkölve levegőt venni és forogni, de ne apnoé, nincs légzéskimaradás.
Kis gerinctorna, bármilyen válakat mozgató sport (tenisz, tollas, kézi)! Hátha elmúlik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!