A valeriana akkor sem segit ha beveszek 3-4 szemet egyszerre? Akkor se leszek nyugodt? 22L
Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok?
Ha be veszek 3-4 szemet valamennyire nyugodt leszek ha alapjaraton panikolok?
2022. márc. 1. 15:38
11/16 anonim válasza:
Sajnos ezek a gyógynövények ilyen esetekben már nem használnak, el kell menni pszichiáterhez, írjon fel Xanaxot, az segít.
12/16 anonim válasza:
Egyél inkább kratom levelet. Az tutira beválik, csak egy jó evőkanálnyi kell ;)
13/16 anonim válasza:
Nem te voltál az aki kiirta ezt a kérdést is? Szerintem ne szokj rá semmire főleg ne a xanaxra mert neurózist kaphatsz tőle ha olyan alját vagy, az meg addig jó ameddig azt se tudod mit jelent. Inkább menj el magánba amit a másik kérdés végén is a kommentelők ajánlgatnak.
14/16 anonim válasza:
Ja bocs a másik kérdést elfelejtettem belinkelni erre gondoltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1162..
15/16 A kérdező kommentje:
Igen en voltam
2022. márc. 2. 12:17
16/16 anonim válasza:
Ezek a Valeriana és társai semmire sem jók. Pszichiáterhez menj, ha tényleg pánikbeteg vagy majd ír fel rendes gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!