Valóban nagyrészt emiatt ilyen a mai fiatalság?
"A mai fiatalalok inkább a csonka családban élés nyomorítja meg, ami anno nem volt jellemző."
Jogos, jobb egy agresszív tuskóval egy fedél alatt élni, aki övvel ver téged és az anyádat, ha épp rossz passzban van, mint csonka családban....
11 demagóg vagy, ez elég szélsőséges és ritka eset, ilyen esetre vannak törvények, az anya dolga lépni ilyen családban.
Ilyet konkrétan nem is láttam még. Olyat igen, h csonka család, és az anya az idegbaját a gyereken vezeti le, nem fizikai aggresszióval, így a gyerek 12 évesen is bevizelt az ágyába.
Nekem anyám "főállásban" háztartásbeli volt és mégse lett normális egyik gyereke sem... Egyik tesóm a kezét vágta le, a másik sokszor ki sem akart kelni az ágyból, mert ő nem akar tovább élni, a harmadik 16 évesen terhes....na meg itt vagyok én, aki talán a legjobban járt, én csak egyszerűen nem tudok normális emberi kapcsolatokat kialakítani.
Semmire sem garancia az, hogy otthon van az egyik szülő. Szerintem régen is ugyanilyenek voltak az emberek, csak akkor még nem kapott ekkora viszhangot az, ha valaki nem volt teljesen "normális". Bár az meg a másik hogy kinek mi a normális. Ja, meg régen nem volt minden sarkon egy pszichológus aki majd segít. Az emberek kénytelenek voltak, egy bizonyos szintig, egyedül megbírkózni a problémáikkal.🤷♂️
"A mai fiatalalok inkább a csonka családban élés nyomorítja meg, ami anno nem volt jellemző"
Már hogy a búbánatba ne lett volna jellemző? Szerinted miért kezdődik kb. minden népmese úgy, hogy vagy anyja vagy apja nincs a gyereknek? Csak nem azért, mert már akkor is jellemző volt?
17 a válás nem volt jellemző, sőt, gyakorlatilag sokszor tilos volt.
Ma 70% a válási arány, pedig sokan nem is házasodnak csak élettársi kapcsoaltban élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!