Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet valamit tenni, hogy...

Lehet valamit tenni, hogy magasabb legyek?

Figyelt kérdés

167 cm magas vagyok. Nemsokára töltöm a 16-ot. Az elmúlt évben alig nőttem valamit. A környezetemben szinte mindenki magasabb nálam, sok lány is. Lehet valamit tenni, hogy magasabb legyek, elérhetem a 175 centit?

A válaszokat előre is köszönöm.

2022. ápr. 19. 10:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%
A mesterséges nyújtással csak annyi a bibi, hogy akkor az erek is megnyúlnak, és sokkal nagyobb eséllyel pattanhatnak el, ami akár halállal is végződhet.
2022. ápr. 19. 10:47
 12/34 anonim ***** válasza:
38%
Lenéznek persze, felnézni nehéz lenne rád :D a talajmenti fagyokkal vigyázz!
2022. ápr. 19. 10:48
 13/34 anonim ***** válasza:
18%
De nem fogod eléri az átlagot, nem fogsz nőni, akármit tehetsz már nem nősz!
2022. ápr. 19. 10:52
 14/34 anonim ***** válasza:
37%
Hordj magassarkút😀😀😀😀👠👠👠
2022. ápr. 19. 11:00
 15/34 A kérdező kommentje:
Lets goo
2022. ápr. 19. 11:04
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
Hiába állsz ilyen pozitívan hozzá akkor sem nősz meg.
2022. ápr. 19. 11:24
 17/34 anonim ***** válasza:
Ez a magasság dolog nagyon túl van gondolva. Én csak 152 cm vagyok felnőtt nőként, mégse rinyálok rajta. Ez van, ezt kell szeretni. Te meg még nőni fogsz, sok fiú 17-19 évesen nyúlik meg igazán.
2022. ápr. 19. 17:12
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
16., kb. 21 éves korig még nem áll meg a növés, még nőhet egy kicsit vagy nagyot (olvass utána)
2022. ápr. 19. 20:08
 19/34 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy, a viccet félretéve, fontos lenne, hogy ne eröltesd a növekedést, mert írták, hogy

ennek komoly következményeiehetnek.

A genetikád hozza majd.

Volt egy osztálytársam, 15 évesen átlagos magassága volt, aztán 17 lehetett, amikor úgy elkezdett nőni, hogy csak néztünk és a legmagasabb fiú lett.

2022. ápr. 19. 20:28
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

9, Ginny Bunford történetét elolvasva én nem is irigylem a magasokat.

Ő kicsit magasabb volt a társainál, aztán leesett a biciklijétől, beverte a fejét és ennek a hatására nagyon durván elkezdett nőni.

Az iskolapadot szó szerint kinőtte, ezért kivették a suliból.

Állandóan fájdalmai voltak, az élete végefelé már alig járt el otthonról.

Akik nagyon magasak, de nem óriásra nőttek is ugyanarra panaszkodnak, mint Ginny vagy amiket te is írtál.

Ráadásul Ginny mindig is visszahúzódó, félénk volt, a hirtelen jött állandó figyelem nagyon kellemetlen volt neki.

+ A legjobb barátnője törpenövésű volt, így sokszor megnézték őket, mert furcsán néztek ki együtt, vagyis ezt mondták, akik ismerték őket.

Ginny után semmi nem maradt ami élőként ábrázolná, 1-2 rajzon látható, ahogy ábrázolják, de fénykép nincs róla.

Cirkuszba is hívták, de nem fogadtael a meghívást.

Az vitatandó, hogy eltemették-e rendesen, mert terjeng egy pletyka, hogy valószínűleg a család odaadta a testét tudományos célokra (amiért jó pénz jár amúgy) és ezt a feltevést az is alátámasztja, hogy akik vitték a koporsót, mesélték, hogy ahhoz képest, hogy egy ekkora nőt vittek, nagyon könnyű volt a koporsója.

Én abból, amit olvastam, nem éreztem, hogy nagyon szoros kapcsolat alakult ki volna a megmaradt rokonai meg közte, szóval én simán elhinném, hogy kihasználták volba a könnyen jött pénzhez a lehetőséget, de ez spekuláció, ahhoz, hogy ez kiderüljön, időgépet kéne építeni vagy elnenni egy olyan bolygóra, ami annyi fényévnyire van, hogy onnan, ha távcsővel a földre nézünk, akkor végigkövethetjük a történteket, miután felolvasztottak a hiberbációból - ergo ezt nem tudhatjuk meg, hogy mi történt valójában, maximum csak úgy, ha mások beszámolóit olvasgatjuk, de egyrészt, attól függetlenül, hogy Ginny egy szenzáció volt, nem sokan beszéltek róla, a hetvenes évekig feledésbe is merült, másrészt, ha elolvassuk az Anne Frank lágerekben töltött idejéről szóló könyvet, ott is van aki higgadt, érett lábyként említi van aki meg hisztis kislányként emlékszik rá, így nem lehet tudni a Ginnyről szóló beszámolók mennyire pontosak.

2022. ápr. 19. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!