14 éves koromban ha megváltoztatom az életvitelem, magasabb lennék?
Figyelt kérdés
Átlagos magasságú vagyok, apukám átlag feletti, anyukám átlag alatti, tehát ha úgy nézzük akkor érthető. 14 éves korom óta pár centit nőttem. Ha akkor helyesen táplálkozok, rendszeresen mozgok és sokat alszom akkor magasabb lehetnék?2021. dec. 7. 19:20
1/5 A kérdező kommentje:
18F
2021. dec. 7. 19:20
3/5 anonim válasza:
Szüleim 170 cm alattiak, iskolás koromban semmit nem sportoltam, szendvicseken éltem, baromi sovány voltam, mégis megnőttem 190 cm magasra két nyár alatt...szerintem ez teljesem genetikafüggő.
4/5 anonim válasza:
Azért függ az életviteltől is.
Lehet, ha zabálsz, még magasabbra nőttél volna.
5/5 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nem. Az életvétel abban játszik szerepet, hogy elérhessünk a genetikánkba kódolt maximumot. Egy átlagos ember manapság szerintem ezt eléri. Konkrétan alultápláltság vagy étkezésből fakadó hiánybetegség mellett marad csak valaki alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!