Lehet valamit tenni, hogy magasabb legyek?
Figyelt kérdés
167 cm magas vagyok. Nemsokára töltöm a 16-ot. Az elmúlt évben alig nőttem valamit. A környezetemben szinte mindenki magasabb nálam, sok lány is. Lehet valamit tenni, hogy magasabb legyek, elérhetem a 175 centit?
A válaszokat előre is köszönöm.
2022. ápr. 19. 10:06
2/34 Shaddark 

válasza:

Azt olvastam, hogy a rendszeres nyújtózkodás segít valamennyire.
Mondjuk te még simán nőhetsz magadtól is, feltéve hogy a szüleid nem ugyanekkora magasak.
Én 17 évesen lettem hirtelen 176, előtte egy évvel 166 körül voltam.
Mondjuk 16 évesen mentem el karatézni, ahol elég sokat nyújtottunk, lehet ez indította be?
3/34 A kérdező kommentje:
Apukám kb 173, anyukám kicsit kisebb mint én, egyébként elkezdtem minden nap nyújtani, meg 3szor edzek egy héten, úgyhogy reménykedek
2022. ápr. 19. 10:21
4/34 anonim 

válasza:

Még 1-2 cm lehetséges, mindenesetre tartózkodni kell a súlyemeléses és általában az erős izommunkával járó edzésektől.
5/34 anonim 

válasza:

Sajnos azt kell, hogy tanácsoljam, hogy ne reménykedj, mert nem fogsz nőni.
6/34 anonim 

válasza:

A nagyszülő relevánsabb általában kérdező
7/34 Andizsuzsi 

válasza:

Tenni nem lehet, de ha jól értem, fiú vagy, te még bőven nyúlhatsz ezután.
8/34 anonim 

válasza:

7, sajnos nem fog nyúlni a kérdező, már nem. Nem lehetséges. Ennél már csak kisebb lesz 45 felett.
9/34 anonim 

válasza:

Ne akarj. Én majdnem két méter vagyok, a sok téveszmével ellentétben életem 26 éve alatt egyetlen előnyét sem tapasztaltam, nem kedvelnek jobban a nők, nem vagyok vonzóbb és sikeresebb, ellenben hátrányát azt bőven tapasztalom, beverem a fejem minden ajtófélfába, busz kapaszkodóba, könnyebben ferdül a gerincem a nyakamnál, alig van ruha ami jó rám... Nem tudom ki kezdte el terjeszteni ezt a "de jó magasnak lenni" dolgot, de jó nagy géniusz volt.
10/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, én csak az átlagot szeretném elérni, mert sokan lenéznek a magasságom miatt.
2022. ápr. 19. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!