Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert tesznek ugy az emberek...

Miert tesznek ugy az emberek a Great Resettel kapcsolatban, mintha nem is tudnanak rola?

Figyelt kérdés

Ha egy kicsit is korulnez az atlagember, lathatja, hogy mi tortenik a vilagban es hogy villamsebesseggel haladunk Klaus Schwab beharangozott uj vilagrendje (nem lesz semmid es boldog leszel, mindent berelni fogsz, kevesebb hust eszel majd stb) fele. Megis, sokan a mai napig sem ertik, amikor felemlegetjuk a Great Resetet. Mintha valamifele osszeeskuves elmelet lenne, mikozben mar a sajat borunkon erezzuk a megmozdulas hatasait az emelkedo etel es energiaarakon, nem beszelve a folyamatos, gazdasag tonkretevo (jarvanykezeles, haborus szankciok) intezkedesekrol vilagszerte. Miert nincs errol az egeszrol egy ertelmes, nyitott parbeszed? Miert nem allnak ellen az emberek?

Felreertes ne essek, en sosem huztam a szelso jobb fele, de Toroczkain kivul errol senki nem mer beszelni, es amikor egy interjuban megemliti ezt, akkor is mind a meghivott vendegek mind a musorvezeto nagyokat nezve, halkan, esetleg hummogve de komment nelkul hallgatja az elhangzottakat. Hogy lehet ezt az egeszet meg mindig konteonak cimkezni, amikor a meghirdetoi nyiltan felvallaljak ezen torekveseiket?

2022. ápr. 19. 01:04
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Én azt gondolom, ha csak megnézzük a Schwab körül gyülemlő embereket, hogy nekik milyen érdekeltségeik vannak pl vakcinagyártás vagy fegyvergyártással kapcsolatban, a minimum az lenne, hogy nem konteózunk már, ideje lenne eljutni erre a szintre, hogy legalább megkérdőjelezünk bizonyos dolgokat, logikátlanságokat, és követeljük a nyilt vitát minden kétes témáról. Ehelyett mit kapunk? Azt hogy ne konteózz. Hát köszi, de ez már nem elég.

A másik, hogy valószínűleg nem erőszakkal fogják elvenni mindenünket, és nyilván nem mindenkiét, de utolsó: képzelj el egy hoszan elhúzódó háborút, vagy ha gyorsan le is zárul, egy következő járványt (amit már beharangoztak jónéhány platformon), és a gazdasági állapotot amit majd az intézkedések maguk után vonnak. Folyamatosan emelkedő élelmiszer és energia ár, csökkenő munkahelyek, bezárásra kényszerített vállalkozások. Mindez annyira messze van az elképzelhetőtől, kérdem én? Ha nem is a jómódúak fognak szívni, de az alsó és a középosztály simán elveszítheti mindenét. És akkor majd jönnek az ilyen semmit sem tudó, semmit sem megkérdőjelező emberkék mint a 9-es válaszoló és jól odröfögik hogy mindez a dolgok természetes menete miatt lett így, nem lehetett előre látni.

2022. ápr. 19. 17:21
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem hiszik el, mert egyrészt nyilván elég hihetetlenül hangzik, hogy pár éven belül mi lesz itt, másrészt könnyebb rámondani, hogy konteó, meg hülyeség, mint saját szemmel utána olvasni néhány dolognak.

Pl a linkben a 3, 4, 5 válasz az enyém. Senki sem cáfol, senki sem érvel ellenem és akkor még be se linkeltem mindent, csak le vagyok pontozva, mert hülye konteós vagyok, ha hivatalos oldalt linkelek, vagy éppen idézem Vitya szavait, aki ugye már többször beszélt az új világrendről. Szóval tökéletesen működik a tervük, mert az emberek továbbra is alszanak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2022. ápr. 19. 17:37
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Én pl elhiszem, csak globálisan nem tudok mit tenni. Sőt, egyénileg sem nagyon. És több ilyet is ismerek, mint én.
2022. ápr. 19. 18:32
 14/29 anonim ***** válasza:
93%
Kéne csinálni egy Telegramos csoportot amiben egymást segítenénk tippekkel, hogy hogyan ússzuk meg ezt a katasztrófát. Hova költözzük, stb.
2022. máj. 4. 00:54
 15/29 anonim ***** válasza:
Kinek harangozta be K S?
2022. máj. 29. 22:27
 16/29 anonim ***** válasza:
67%

Mert összeesküvés elmélet és csak a skizoaffektív, meg skizotípiás konteósok hisznek benne.

--- jah, hallgasd ezt és ébredj fel végre

[link]

"Mit jelent a „great reset” – avagy milyen, a világjárvány utáni, takarékosabb életre való globális átállást szorgalmaz „a nagy újraindítás”? Az este – a mai házigazda: Lánczi Tamás politológus,"

2022. jún. 7. 20:18
 17/29 anonim ***** válasza:
38%

#16 Ez most komoly? Kossuth rádiós beszélgetés? Te ennyire hülyének nézel minket? Az én forrásaim többekközt a WHO, az ENSZ, a NATO, Schwab, Harari, Gates, Kissinger....

Szóval szerinted csak szorgalmazza a WEF az újraindítást? Schwab konkrétan 2 éve ELINDÍTOTTA a Great Reset-et. Ez azt jelenti, hogy folyamatban van a magántulajdon eltörlése is, meg az összes többi is. Nem választható, hogy kinek lesz magántulajdona, ki mond le a húsevésről, meg kibe kerül digitális azonosító, hanem kötelező jellegű lesz minden, globális szinten. A magántulajdon eltörlése meg az emberi jogokat törli el. Folytassam, vagy rájössz magadtól is, hogy nem jó helyre jöttél kioktatni?

2022. jún. 7. 21:24
 18/29 anonim ***** válasza:
39%

"Schwab konkrétan 2 éve ELINDÍTOTTA a Great Reset-et. Ez azt jelenti, hogy folyamatban van a magántulajdon eltörlése is, meg az összes többi is"

Ehhez képest 2 év alatt az égvilágon semmi nem változott a magántulajdon terén...

2022. jún. 8. 04:29
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

#18 Pedig már nekiálltak:

[link]

2022. jún. 8. 08:28
 20/29 anonim ***** válasza:
69%

Folytassam, vagy rájössz magadtól is, hogy nem jó helyre jöttél kioktatni?

--- te lágytojás, azt a linket azért raktam be, mert már nyíltan erről beszél a mainstream média is, és ez már nem összeesküvés elmélet, mint amit sokan hantogatnak. Hol volt itt a kioktatás?

2022. jún. 8. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!