Mennyire szorosak az emberi kapcsolataitok? Vannak emberek, akik fontosak, vagy akiknek ti fontosak vagytok? Hány ilyen ember van? Inkább családtag, vagy barát? Párotok?
Szerintem nincs sok nagy találkozás az életben. Nem úgy, hogy szó szerint találkozol az életben, vagy barátok stb., sokszor a családoddal se történik egy találkozás se. Értsd egymásra hangolódás, empátia, hasonló személyiség, jó beszélgetések, amik mindenkinek adnak valamit.
Az emberi kapcsolatok, kapcsolódások szerintem csak akkor érnek valamit, ha sokáig (egy életen át?) fennmaradnak és nem töri meg őket a távollét, az idő.
Egy emberi életbe hány szerelem, hány nagy szerelem, hány párkapcsolat, összekapcsolódás fér bele? Néha egy se adatik, néha egy, néha kettő.
Én most túl egy olyan párkapcsolaton, ami félek, már soha nem lesz, elértem a maximumot valakivel, ami két ember összekapcsolódásában elérhető.
Jelenleg csak nem túl fontos emberek vannak az életemben. Nem ilyen kapcsolódásokat akarok. Szerintem az igényeim jogosak, de nem biztos, hogy reálisak vagy beteljesíthetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!