Ez miért van, ha írok valakinek?
Például ráírok valakire 18:00kor és mondjuk 18:09kor azt jelzi a messenger, hogy 9 perce volt elérhető.
Ezek szerint látta, hogy írtam és nem nyitotta meg, hanem kinyomta a netét vagy mi?

A messenger ilyen jelzéseit ne vedd kézpénznek mert rettentően csal, és késik is! Tegnapelőtt írtam ra az egyik ismerősre, mert ott volt a zöld pötty, aztán át se ment az üzenet, mert ki volt kapcsolva, és nem csak ő volt így. Volt olyan, hogy online, meg 1 perce volt online-közt váltakozott az ismerős. Persze ő sem volt netközelben
Viberem is olyan, hogy gépen mutatja, hogy aktív, aztán egyszercsak azt, hogy 20 perce volt utoljára online.

A Messenger állapotjelzője tényleg nem működik valami jól már egy jó ideje.
Egy időben, nekem például, automatikusan elérhetőre ugrott, valahányszor üzenetet kaptam, hiába nem voltam net közelben, vagy épp gépen bejelentkezve. Olyan is volt, hogy valakivel beszélgettünk, de azt jelezte ki a telefon, hogy "23 perce volt elérhető".
Szóval tényleg nem mérvadó a dolog, többek közt ezért is kapcsoltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!