Fura, ha valakinél mindig van legyező?
Telet leszámítva, tavasszal, nyáron és ősszel.
Imádom a legyezőket. A munkám is olyan, hogy egyik helyről a másik megyek, mindegy, hogy tűz a nap, esik, jég mindenütt vagy fúj. Télen megfagyok, de ősszel még, mivel egésznapos járás, kedvem van legyezni magam. Meglátok egy legyezőt ami tetszik, és azon kapom magam, hogy megveszem, feltéve ha illik a ruháimhoz. Jelenleg kb 20 van itthon.
Napokban jutott eszembe, hogy mennyire lehet furcsa látvány?
Nem szokványos itthon, de szerintem egyáltalán nem furcsa! Másoknál is láttam már, én meg nyári esküvőkre, nyaralásokra szoktam magammal vinni.
Hol szoktál legyezőt venni?
#3 Most ezt írod, de fogadok valójában nem szólnál. :D
Hármas: Régóta használok legyezőt, eddig mégsem "csattogtam" egyszer sem. Másokat pedig nem legyezek. Egyébként, még ha véletlenül sikerülne is, a "nem hagynám annyiban" úgy hangzik, mintha leszednéd a fejem és kidobnád az ablakon. Elég lenne szépen kérni. Elnézést kérnék és abbahagynám vagy máshova ülnék-állnék, ha folytatnám.
Négyes: Időnként a kínaiban látok jókat, de tényleg nagyon ritka, az is inkább tavasszal-nyáron, amikor azokat az elemzabáló kicsi ventilátorokat kirakják. Leginkább Aliexpressen nézelődök, ott sok szépet látok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!