Szerintetek mi az a szint a koronavírus miatti pánikolásban valakinél, ami már beteges és furcsa?
Nagymamám évek óta atv-n el...
Gyakorlatilag elzárkózott tőlünk, és még a dédunokái elől is...
80éves múlt, de retteg, a tv manipulációja kb 100*osan hat rá, sajnos mindent elhisz... olyan szinten, hogy IDÉN eddig 1* találkoztam vele, mert senkit nem enged magához, azzal az indokkal, hogy ő élni szeretne még... ha valamit viszünk neki, a kapuban letehetjük bezacskózva, és 1hét után bontja csak ki, mikor már biztosan meghaltak a vírusaink...
De a boltba lejár magának... mivel a maszk megvédi....
Szegényt nagyon sajnálom, de rám meg megharagudott, nem áll velem szóba, mert ordítva közöltem vele telefonon, hogy nem igaz, hogy nem látja be, hogy egy rohadt nagy hazugságban él és elhiszem hogy még élni szeretne, de 80év felett nehogy már elzárkózz a dédunokáidtól... basszus én megélem azt a kort, minden időmet a déduncsikkal fogom tölteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!