Mikor ismerik már fel az emberek, hogy a koronavírus kamu, a maszkot csak azért kell hordani, hogy kontroll alatt tartsanak minket?
Biztos, hogy nem fogok maszkot hordani, nevetséges, hogy az emberek azt hiszik, hogy ez megvédi őket egy nemlétező vírustól. Ha bemegyek valahova, az arcom elé teszem az ingemet, de eszemben sincs szájkosarat felvenni.
Elég kontroll volt, hogy a "vírus" miatt tavasz óta otthon dolgozom.
Tipikus jelentéktelen kérdés, ha így van ha nem teljesen mindegy az átlagembernek.
Ne hordjál, majd jön az 50 ezres csekk :D
Kontroll? 😂😂😂 Felveszem a maszkot és ugyanúgy csinálok mindent mint ha nem lenne rajtam. Milyen irányításról beszélsz?😂😂😂
Azzal teljes mértékben egyetértek hogy a maszk elhanyagolható mértékben véd, plusz a vírus is egy felfújt lufi és felháborító hogy ezzel rémisztgetik az embereket. Az meg egyenesen őrültség hogy beteg, kezelésre szoruló embereket küldenek haza a kórházból hogy aztán üresen álljanak az ágyak.
De hogy a maszk viseléssel mit is akarnak pontosan irányítani azt nem értem. Ez már csak egy vicc.
1-es vagyok
Nem hiszem hogy a maszk megvéd, én nem foglalok állást a vírusos témában
nem is érdekel p
örülök hogy nem kellet bejárni iskolába XD
De attól még a kérdésed idióta és jelentéktelen
és a maszk nem tart kontroll alatt... senkit
Majd akkor nevess ezen a viccen, ha már beléd oltották a mikrocippet is!
Vegyétek fel, hordjátok! Én biztos nem fogom, mert engem nem vagyok birka. Vicc, persze... 14 évesen még könnyű ilyeneket írogatni. Te dolgoztál valaha egy napot? Elvesztetted a munkádat a vírushiszti alatt? Befolyásolta az életedet valamiben? Nekem tavasz óta otthon kell dolgoznom.
Butuska :D
Honnan veszed hogy 14 éves vagyok?
De ha annyi lennék akkor nem lehet véleményem?
Dolgoztam már igen, de még mindig nem mondtad meg hogy hogy kontrollál a maszk.
Szerintem meg pontosan hogy te vagy a birka, ezzel a viselkedéssel :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!