Mit tegyek ha nagyon félünk a koronavírustól?
Azt mondják hogy a krónikus betegekre veszélyes/halálos.
Igen ám de sok mindent jelenthet krónikus betegség. Nem csak azt hogy holtbeteg. Na most kezdjük itt hogy én allergiás vagyok , a családtagjaim pedig: apám cukorbeteg , anyám magas vérnyomásos , testvérem asztmás. Akkor ez azt is jelentheti hogy simán megölhet minket a koronavírus és bár hiába élünk egészséges életet , hiába mondjuk hogy egészségesek vagyunk ha vannak krónikus betegségek. Azt se hinném hogy minden eggyes ember makk egészséges lenne , rajtunk kívül.
18/F
Teljesen tele van már ezzel a vírus őrületettel a hócipőm. A média élerte a kellő hatást, hogy az emberek rettegjenek. Rákban sokkal többen halnak meg erdekes mondon az senkit nem erdekel.
Tényleg kevesebb híradót kellene nézni. Lehet akkor elkerül a vírus is. Egyébként nem tartoztok a Rizikós rétegbe. Krónikus tüdőbetegek viszont igen.
Én is félek. Anyu is pajzsmirigy beteg,magas vérnyomásos. Nekem PCOS van.
Használjatok FFP3 maszkot. Buszon kesztyű hogy ne fogjatok meg mindent mások után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!