Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez miért van, ha írok valakinek?

Ez miért van, ha írok valakinek?

Figyelt kérdés

Például ráírok valakire 18:00kor és mondjuk 18:09kor azt jelzi a messenger, hogy 9 perce volt elérhető.

Ezek szerint látta, hogy írtam és nem nyitotta meg, hanem kinyomta a netét vagy mi?

2022. ápr. 17. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem biztos, hogy 9 perce elérhető volt, de ha mégis akkor is nem feltétlenül az lesz az első neki, hogy a te üzeneted megnézi. Én is sok ember üzenetét csak később nézem meg.
2022. ápr. 17. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha látta akkor azt te is látod hogy látta :D ne idegelj magyarul oda van írva...egyébként meg azt mindig írja hogy ki mikor volt utoljára elérhető.
2022. ápr. 17. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ekkor lepett ki a chatbol.
2022. ápr. 17. 19:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pontosan akkor jelentkezett ki, amikor írtál? (Én nem tudom.) Vagy akár pl lehet, hogy tévesen jelezte ki, vagy még pont látta, hogy írtál, de lehet, hogy már nem nyitotta meg, pl lehet, hogy már indulnia kellett valahova, ez lehet pl hivatalos dolog, pl munka, posta, családi találkozó, amelyre közösen mennek, lehet, most szóltak neki, hogy most szabadult fel a fürdőszoba pl, vagy wc-re kellett mennie, vagy talizik a haverokkal, lehet, hogy kimegy kertészkedni a családjával az udvarra, kutyát ilyenkor sétáltatja/ megeteti, stb.
2022. ápr. 17. 19:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
*vagy pl nemtom, gépen mondjuk pl kijelizett, de telón akár pl véletlenül bejelizve maradt; és amikor írtál neki, ezt akkor vette észre, és gyorsan kijelentkezett,mert most más elfoglaltsága van, lehet, hogy csak vendége van, vagy csak pihizni akart.
2022. ápr. 17. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
"Ha látta akkor azt te is látod hogy látta :D" Én olvastam már valahol valami applikációról, ami azt adja ki, hogy nem jelzi ki.
2022. ápr. 17. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínű más dolga akadt, nem az, hogy a telefonon pötyögjön még akkor sem ha látta. Én is jártam már így hiába láttam, hogy írt vki, ha nem olyan aki fontos, maradt későbbre. De sokan nem értik ezt meg, hogy számos olyan helyzet van, mint amit a korábbi válaszolók írtak és pont nem akarok belebonyolódni üzenetváltásokba.
2022. ápr. 17. 19:25
 8/12 A kérdező kommentje:
#2 Csak az az érdekes, hogy pont akkor tűnik el, amikor ráírok.
2022. ápr. 17. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lathato az elerhetosege, viszont az utolso aktivitast jelzi. Es lehet, hogy latta is az uzenetet, de nem mutatja olvasottnak, es nem akar vagy tud pont akkor valaszolni.

Egy pelda. Valaki baromira nem er ra, de ranez a telefonjara, hatha a gyerekkel, az anyjaval tortent valami, vagy fontos.

2022. ápr. 17. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Amugy rajohetnel, hogy miota telefonon van internet, az emberek irritaltta illetve paranoidda konnyen valnak. Egy e-mailre, uzenetre senki sem vart prompt valaszt. Ha te gorcsolsz, a masik plane nem akarja, hogy figyeld.
2022. ápr. 17. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!