Mivel foglalkozol? Szereted a munkádat? Hogy telik egy munkanapod?

Jelenleg azon gondolkozom,hogy hogyan haljak meg.
A vicc,hogy ahol nekem jó volt,onnan kirúgtak. :D
Nem tudok mit csinálni,el kell innen meneküljek,még akkor is ha négykézláb.
Feltéve,ha még van kedvem küzdeni...

Bányamérnök vagyok. Nagyon szeretem a munkámat, mert érdekes és mindig történik valami. Nincs két egyforma nap.
A műszaki főnököm és a kollégáim nagyon jó emberek. A vezérigazgató egy f@$zkalap de az mellékes. Egy nyomorék menedzser.
Reggel 05:20-kor már bent vagyunk. Kezdődik a műszakváltás. Melegváltás. Át van adva a műszak és megbeszéljük, hogy az előző műszakban bekövetkezett események mire milyen hatással vannak. Mibe kell beleavatkozni operatívan.
Én a bányaművelési részen vagyok, a termelés tervezésével és ütemezésével foglalkozom, a készletgazdálkodási szempontok figyelembevételével. Hozzám tartozik a bányamérés is. Bemérés, kitűzés, stb. Robbantás tervezést és kivitelezést is csinálunk, amikor szükséges.
Röviden tömören ennyi. Ha kell kifejtem bővebben.
Igen, ha szeretnéd szívesen olvasok #5.
#4, milyen helyen dolgoztál?
#3, megértelek.

Mindenféle helyen dolgoztam,mondjuk nem mind volt bejelentett,hogy őszinte legyek...
Voltam boltos,gépkezelő,sorolhatnám.
Voltak helyek,ahonnan én mentem el,voltak ahonnan engem küldtek el.
De már nem túlzottan vagyok elég életerődús fiatal létemre sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!