Mi volt eddig a legrosszabb helyzet amiben nagyon kellett kakilnotok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 00:30
11/19 anonim válasza:
Jó, én is kocsikáztam már hazafele röpke 100-zal lakott területen, mert nem volt alkalmas hely arra hogy félre álljak, meg úgy gondoltam kibírom hazáig. Kibírtam🤷♂️
12/19 anonim válasza:
#11..És terhes voltál egy 4kg gyerekkel a hasadban aki már nem bírt magával ? Képzeld tüsszentés közben be is szokott csurogni ...
13/19 anonim válasza:
egyszer fingottam este az ágyban, de nem csak a gázok jöttek ki
14/19 anonim válasza:
Fingnál nekem is jött ki egy darabka
15/19 anonim válasza:
2 éves volt a húgom és a Balatonba... Anya fogott egy zacskót kiszedte a vízből
16/19 anonim válasza:
#12 Most így elvolvasva a válaszom, tényleg lehet úgy értelmezni, mintha be akarnék szólni neked, de hidd el, semmi ilyesmire nem gondoltam mikor a választ írtam.😇
17/19 anonim válasza:
Nem kakiltam ha jól emlékszem 3 napja, reggel elindultam egyetemre vidékről vonattal. Hát mit ad isten, ott kezdett el nagyon mocorogni bennem a dolog, egyszerűen nem bírtam ki és bőröndöstül el kellett menjek a vonaton vécére. Ráadásul body volt rajtam mert nem volt túl meleg, mire azt kicsatoltam azt hittem bekakilok... De szerencsére megúsztam. (26/n)
18/19 anonim válasza:
Néhány éves koromba anyám kezébe a fürdőkádba :D XD
19/19 anonim válasza:
17 -es nagyon izgi ahogy leírtad. Szexi csaj lehetsz és lehettél abban a bodyban, jó elképzelni az egész sztorid:) biztos jól eső megkönnyebbülés lehetett neked 🙄☺️ főleg így , hogy 3 napos , kemény hurka lehetett ami kijött a popsidból
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!