Nagyon aranyos hogy ilyen efforttal küldözgeted az aktuális helyzetet. :D Egy fodrász szerintem tudna valamit kezdeni a megnövesztett formával. A Kedvesemnek még 23-24 évesen is alig volt szakálla,most pedig 28 éves korára szép,erős, nagyon szeretem rajta. 17 évesen teljesen normális az,amilyen neked van! Ne aggódj. De valaki hozzáértő szerintem jó lenne ha helyre tudná rakni, vagy igazítani picit rajta. Sok sikert a szakáll növesztéshez 🥳
20/L
Igenis🫡
Kérdező! Ne aggodalmaskodjál a szakállad miatt. Nem egy nap alatt és nem is egy év alatt lesz a pelyhes állú kölyöknek szakálla.
Szakálla a férfinak van és nem a szakáltól lesz valaki férfi.
Öregem! Amikor megérted, hogy nem a külső, hanem a belső tesz igazán férfivé, akkor majd jól fog állni a szakáll is.
Az oké, de 20 évesen már épp ideje lenne hogy legyen....
Nem 17 voltam amikor kiírtam a kérdést, hanem 18😮💨
Júniusban 19 lettem most meg már 20.🤷♂️ Ééés még mindig ugyanolyan kölyök képem van😕
De nem zavar meg semmi ilyesmi, csak azért remélem valaha lesz normálisan is.😅 Van jelenleg nagyobb problémám is annál, hogy nem tudok szakállat növeszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!