Miért nincs ma létjogosultsága a szakállnak?
Figyelemmel követem az utcán járókat, és szoktam látni hogy vannak akiknek borotvált arccal is olyan sűrű lenne a szakálluk, ami még jó ívben is nő, hogy már öltöztetné őket. Mégis naponta hetente lehúzzák..
Én elhiszem hogy van akinek nem bírja a bőre, vagy zavarja ha serken, de kétlem hogy a több millió férfi közül idehaza ne lenne olyan aki megnöveszthetné, mégsem teszi. Nálam pont a borotválást nem bírja az arcom, ellenben szép formájúak a vonalak ezért növesztettem meg, illetve máshogy állnak hozzám ismeretlenek és ismerősök is.
Bár még mindig igaz az hogy sokan a kritikától félnek pl egy 10 évig rövid hajú nem fogja elkezdeni növeszteni a haját, mert fél hogy mit gondolnak a munkatársak, hol ott elég ha annyit mondana, unom az eddigit, kipróbálok mást.
25F
Jó volna több ilyen embert látni itthon
[link] Persze itt oldalt azért kéne igazítani, de összességében jó.
Nekem 20 éves korom óta mindig van valamilyen formában, most 25 vagyok, és sose a divat miatt hagytam meg, csak mert nekem így tetszik.
Aztán hogy más a divat miatt vagy önmaga miatt növeszt az engem hidegen hagy, főleg hogy az utcán általában a csajokat szoktam nézegetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!