Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt már lassan lehet szakállna...

Ezt már lassan lehet szakállnak nevezni?

Figyelt kérdés

Vagy ez inkább csak szakmunkásbajusz?

Szerinted hány éves lehetek?

[link]

#szakáll #Ez mégcsak pelyhedzik😅
2022. ápr. 11. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
25%

Mert élvezik,ha a 30 kilós sminkes pcsagatyás Hamupipőke barátnőjüket a szemük előtt qrja a boomer.

Kérdező!

Kívánom neked hogy chad szakállad legyen,mint Ramzan Kadyrovnak,google a barátod.

És legyél kopasz.

Ne ilyen kis sejembuzkó homárfiú 40 kilós sapkahajú kamu intellektuális okoska majom személyiség!

Képzeld el mennyire homokosnak kell lenni ahhoz,hogy sírj ha egy hajtincsed nem áll jól a tükör előtt!

Meg ahhoz,hogy minden tizedik másodpercben fésüld...

Legyél te is CHAD!

Nincs szükséged hajra,a szükség csak a gyengéké.

Be stronk!

2022. aug. 5. 15:53
 42/73 A kérdező kommentje:

[link]

Azthiszem ezen van még mit gyakarolni😂🤕

2022. aug. 10. 16:34
 43/73 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj rám!

Tudom hogy a sok sértődött kis low testosterone low minőségű béta lepontozott,de neked a válaszom minőségét kell észrevenned!

Egy életed van,úgyhogy törekedj!

Óvatosan húzd azt a borotvát,feszítsd meg ott a bőrt mikor húzod!

Hát mi a fenét csináltál,hol van a logika meg a praktika??!!

Ejjjnye...

Amúgy legyen egy sima borotvád,egy régebbi fajta aminek a tetején csak pengét kell cserélni.

Már ha be is tudod szerezni.

Ja,meg ha nem akarsz sokáig vesződni legyen elektromos is.

Jó az olcsó is.

Majd ha több lesz,sűrűbb lesz,tudod a dolgod.

2022. aug. 11. 22:19
 44/73 NTBS ***** válasza:
Nem igazán.
2022. szept. 17. 19:08
 45/73 anonim ***** válasza:
Nekem nem töltődik be.
2022. szept. 17. 23:04
 46/73 anonim ***** válasza:
81%
Nekem ugyanilyen "szakállam" van 20 évesen, már kezdem feladni a reményt hogy valaha is lesz normális arcszőrzetem
2022. szept. 18. 20:01
 47/73 anonim ***** válasza:
100%
Én szakállal 20-nak néztelek, és kövezzetek meg, de nekem tetszik szakállal. Csupaszon nem, szerintem inkább ne vágd le teljesen, hanem egy elektromossal rövidebbre, ha már zavar téged a hossza (így legalább nem tudod megvágni magad 😃). Egyáltalán nem érzem csúnyának, hogy "foltokban" nő, nekem egyszerűen így tetszik. 😅 (Nő vagyok)
2022. szept. 27. 22:25
 48/73 anonim ***** válasza:
100%
sajna a borosta is csak azoknak áll jól akiknek erős az arcszőrzet, amúgy meg alig látszik belőle valami. nyugi nekem sem jobb a helyzet 31 évesen sem, de nem is erőltetem az egész arcosat, mert rájöttem hogy genetikailag nem adatott meg. állon kicsit jobb a helyzet, de itt is hosszú hetekig kell növesztgetni a nulláról hogy látszódjon valami komolyabb :D elfogadtam hogy csak ilyen kicsit tudok, de élek is vele. a borotválás nem erősíti, ez egy nagyon régi tévhit, annyi hogy mikor legelősz9r levágod életedben, akkor utána nem gömbölyű lesz a szőrszál vége. az meg hogy foltos szintén nagyon sok embert érint, van akik kisebbeket nagyobbra növesztéssel el tudnak fedni, de akinek gyenge akkor feltűnőbb maradhat, azért nekik nem ajánlott a szakáll. esetedben még erősödhet, de ha évek múlva sincs nagyobb változás tapasztald ki mik a lehetőségeid, és te hogy tetszel magadnak, mit látsz mikor a tükörbe nézel. amúyg neked még a borotváltabb is szerencsésebb és rendben van, én meg vagyok áldva egy olyan kerek kölyökfejjel, babaarccal hogy előnyét annak még sosem tapasztaltam életemben
2022. szept. 28. 16:38
 49/73 A kérdező kommentje:
#47 Felüdülés ezt olvasni a privátban, férfiaktól érkezett üzenetek után...😐
2022. szept. 28. 18:39
 50/73 A kérdező kommentje:

Egyébként most jöttem rá, hogy majdnemhogy erősebb a szőr a kezemen, mint a "szakállam"😅

[link]

2022. szept. 28. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!