Azt mondják eddig sem volt.
Egyébként, a korra visszatérve, mikor van "szakállam", már ha lehet ezt annak hívni, akkor általában 25 körülinek néznek az emberek. Volt aki kérdezte, hogy feleség, gyerekek vannak-e már. Mikor meg leborotválom, akkor azt kérdezik, hogy melyik suliba járok, ilyen fiatalon még suliba kéne járnom, nem dolgozni (járok iskolába)... Pedig szerintem nincs is akkora különbség a kettő között.🤷♂️
Szerintem sincs különbség.
Szakállasan aranyosnak néztél ki, így meg szakáll nélkül meg komolynak.
Ez már szakáll volt csak nem teljes szakáll. Kamasz srácként aranyos és cuki biztos lesz. Ezzel nem tudsz mit csinálni szakállal vagy nélküle. Nem egy testépítő vagy, hogy az erek a nyakaton dübögjön. Fog ez változni a 20 éveitben az arc szőrzet. Szóval nem vagy elkésve.
[link] ilyenre úgyse telt el annyi idő, ha már végletekig gondolkodnak mások.
Nekem ilyen koromban már nagyon jó szakállam volt,mindig is van és volt.
Na de rám mindenki mondja,hogy csúnya.
Aztán mikor szó szerint mindent leszedtem,akkor meg kellemetlenül éreztem magam.
Nélküle még rosszabb vagyok,nem tetszik a fejem alakja,formája.
Sokkal jobban kiegyenlíti az egyenlőtlenségeket,vonalakat.
Hiába tiszata és "ápolt" abban az ételemben, hogy rendszeresen formázod ez a szakáll az ápolatlan csúnya kategóriába tartozik.
Mindenképpen negatív benyomást kelt.
17 évesen még lehet esélyed jobb szakállra a jövőben. Kb 3 év mulva újra próbálnál, de addig érdemes borotválkoznod.
(Sajnos már most látszik, hogy óriási valószínűséggel soha sem fogsz tudni majd normális szakállt növeszteni a jövőben sem, de a remény hal meg utoljára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!