Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bartosnak megéri leszokni az...

Bartosnak megéri leszokni az alkoholról?

Figyelt kérdés
Bartos mostanában akar leszokni az alkoholról, 42 évesen, de már tüdőbajos, személyiségzavaros, bélférges, a májáról meg ne is beszéljünk. Egyértelmű tehát, hogy az 50 évet nem fogja megélni. Mi a fenének szokjon akkor le? Utolsó éveit miért nem éli le inkább úgy, ahogyan az egész életet? Mert számára minden perc szenvedés alkohol nélkül. Élhetne inkább még pár évet boldogan is.

2022. ápr. 10. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hú ő még tolja. tegyél már be linket :D

amúgy simán helyre jöhet még, a test tud regenerálódni. szóval élhet tovább. De attól még a kérdés adott, hogy lesz e boldog így. de ez mindig kérdés. Valami csaja ha van pl akkor lehet jó. És apa lesz és nevel egy jobb generációt :D

2022. ápr. 10. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Mibe telik beütni a youtube keresőbe, hogy Bartos?
2022. ápr. 10. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
á szóval ilyen kötekedős típus vagy, nem egy bartos féle laza.
2022. ápr. 10. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bartos csak 42?
2022. ápr. 10. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem élni akar még.

Az hogy nem érheti meg az 50et sehogy sem, az hülyeség. Mióta létezik mindig mondogatják hogy na jövőre meghal, 40et tuti nem éri meg, aztán itt van még mindig. Biztos nem lesz már olyan a szervezete mintha nem élt volna ilyen önpusztítóan, de joga van a megpróbálni változni. Van aki meg egészségesen él, és a semmiből rákos lesz fele annyi idősen mint ő. Nem egyforma a génállományunk.

Megérni meg biztos megéri neki leszokni, élvezhetné az életet józanabbul, nyilván alapból nem teljesen 100-as az ember, de viszont egyáltalán nem buta , bizonyos témákat nagyon jól lát, elvonatkoztatva a rögeszméitől. Én drukkolok neki.

2022. ápr. 10. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha elkezdene normálisan élni, 2 év alatt normális állapotba tudná hozni magát, fog még élni 80 éves koráig nyugi.
2022. ápr. 10. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vissza fog szokni, mikor alkoholmentes söröket nekiállt inni már akkor gondoltam, hogy ez csak ideiglenes állapot.
2022. ápr. 11. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!