Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szokjak le az alkoholról?

Hogyan szokjak le az alkoholról?

Figyelt kérdés

Vagy hogyan igyak kevesebbet?

Van valami gyógyszer amitöl nem kivánod,az hogyan működik?

2020. ápr. 26. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden fejben dől el. Legyen akaratod, erőd és kitartásod elérni a kitűzött célt. Motiváld magad!
2020. ápr. 26. 09:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Kösz 1 es értelek,

írok kicsit,hogyan alakult így,,anno sportoltam,dolgoztam,úgy éreztem nincs határ kicsattantam az egészségtől, jókedvtől,

nem ittam ,lett egy betegségem és megváltozott az életminőségem eltávolodtak tőlem a haverok is,mozgáskorlátozott lettem és csak vegetálok úgymondva és ezt nem tudom elfogadni,azért szoktam rá a piára mert úgy úgy érzem,hogy nemérdekel,tudom az nemjó,,voltam idegorvosnál is írt ő nekem gyógyszert de az csak elnyomott,vagy nem is hatott,lehet elmegyek egy másik dokihoz,

2020. ápr. 26. 10:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet nemjó kategóriában vagyok.
2020. ápr. 26. 10:44
 4/4 Buf válasza:
100%
Ne keress semmit, próbálj meg hetárokat szabni, ez egy lassú dologés észrevehetetlen a határ, hohy mi az a pont amikor már az ital diktál. Amíg te vagy a főnök nincs gond, szinte mindwn nap iszok de nem okoz problémát ha nem tehetem. A baj ott kezdődik amikor minden nap muszáj inni. Akkor kell megállni mert az már nem te vagy.
2020. ápr. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!