Bevettem ma 2db xanaxot es egy db escitilt es soha eletemben nem voltam ennyire jol, baj lesz ha ezt folytatni fogom?
Figyelt kérdés
Magabiztos voltam, nem feltem azoktol a dolgoktol amiktol szoktam, jol ereztem magam. Mondjuk az igaz hogy levoltam lassulva, alig tudtam beszelni amikor elkezdett hatni, jarni is alig tudtam egyenesen, de amikor gyengebb lett a hatas nagyon jo erzes volt.....
Baj lesz ha holnap is beveszem oket igy? Escitil 10mg, xanax 1mg
Nagyon jol vagyok meg most is. Panikbetegsegre es szorongasra irta fel a Pszichiáterem de nem igy kellene szedni ahogy ma szedtem.
Ha ra szokok , es utana nem tudok gyogyszert szerezni bajban leszek?
2022. márc. 30. 22:17
11/17 anonim válasza:
Igen. Rövid távon is baj lesz. Csak orvosi felügyelet mellett szedhető. Tönkreveri a májadat, idegrendszeredet. Sürgősen hagyj fel vele. Ha bajod van, akkor orvos.
12/17 anonim válasza:
11-es vagyok.
Amit művelsz, az drogozás. Honnan kapod? Ugyanis vényköteles.
13/17 anonim válasza:
#12... Ebből látszik, hogy csak egy unatkozó gyerek kamu kérdése.
14/17 anonim válasza:
A Xanax-ra nagyon gyorsan rá lehet szokni, pont azért, amit te is tapasztaltál, hogy nagyon hamar kimegy a hatása, egy nagyon rövid idő után nem lesz belassulás, megnyugvás, akkor emelni "kell" az adagon és már ki is alakult a függőség. (Én a Rivotrillal jártam így, a különbség annyi, hogy annak hosszabb ideig tart a hatása.) Nehéz leszokni róla.Szedjed az Escitilt, 6-8 hét múlva legkésőbb lesz hatása és jobban leszel.
15/17 anonim válasza:
Lepontozhattok f..szfejek, ettől még a kérdés full kamu :D
16/17 anonim válasza:
Igazabol ha csak ezert akarod hasznni, akkkr az escitilt nyugodtan el is hagyhatod. Az antidepi nem igy mukodik, hogy beveszel 1 szemet es volt depi nincs depi. Hetek kellenek amig kifejti a gyógyszer a hatasat, es az elejen meg fokozhatja is a rosszkedved.
17/17 anonim válasza:
Na és végülis az Escitilt bevált? Sikerült nem Xanax függő lenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!