Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevettem ma 2db xanaxot es...

Bevettem ma 2db xanaxot es egy db escitilt es soha eletemben nem voltam ennyire jol, baj lesz ha ezt folytatni fogom?

Figyelt kérdés

Magabiztos voltam, nem feltem azoktol a dolgoktol amiktol szoktam, jol ereztem magam. Mondjuk az igaz hogy levoltam lassulva, alig tudtam beszelni amikor elkezdett hatni, jarni is alig tudtam egyenesen, de amikor gyengebb lett a hatas nagyon jo erzes volt.....

Baj lesz ha holnap is beveszem oket igy? Escitil 10mg, xanax 1mg

Nagyon jol vagyok meg most is. Panikbetegsegre es szorongasra irta fel a Pszichiáterem de nem igy kellene szedni ahogy ma szedtem.

Ha ra szokok , es utana nem tudok gyogyszert szerezni bajban leszek?

2022. márc. 30. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Rövid távon is baj lesz. Csak orvosi felügyelet mellett szedhető. Tönkreveri a májadat, idegrendszeredet. Sürgősen hagyj fel vele. Ha bajod van, akkor orvos.
2022. márc. 31. 00:36
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

11-es vagyok.

Amit művelsz, az drogozás. Honnan kapod? Ugyanis vényköteles.

2022. márc. 31. 00:37
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#12... Ebből látszik, hogy csak egy unatkozó gyerek kamu kérdése.
2022. márc. 31. 05:41
 14/17 anonim ***** válasza:
A Xanax-ra nagyon gyorsan rá lehet szokni, pont azért, amit te is tapasztaltál, hogy nagyon hamar kimegy a hatása, egy nagyon rövid idő után nem lesz belassulás, megnyugvás, akkor emelni "kell" az adagon és már ki is alakult a függőség. (Én a Rivotrillal jártam így, a különbség annyi, hogy annak hosszabb ideig tart a hatása.) Nehéz leszokni róla.Szedjed az Escitilt, 6-8 hét múlva legkésőbb lesz hatása és jobban leszel.
2022. márc. 31. 08:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Lepontozhattok f..szfejek, ettől még a kérdés full kamu :D
2022. márc. 31. 21:51
 16/17 anonim válasza:
Igazabol ha csak ezert akarod hasznni, akkkr az escitilt nyugodtan el is hagyhatod. Az antidepi nem igy mukodik, hogy beveszel 1 szemet es volt depi nincs depi. Hetek kellenek amig kifejti a gyógyszer a hatasat, es az elejen meg fokozhatja is a rosszkedved.
2022. ápr. 4. 15:00
 17/17 anonim válasza:
Na és végülis az Escitilt bevált? Sikerült nem Xanax függő lenned?
2023. nov. 13. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!