Ciki a banyatank egy fiatalnak?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 14:07
21/25 anonim válasza:
Persze nyilván rohadtul praktikus találmány meg minden, de valljuk már be hogy k*rva ciki. Egy öregnél is, a nyuggerség jelképe kb, egy nem kimondottan idősnél meg aztán végképp.
23/25 anonim válasza:
Nekem is van es nem erdekelne,hogy ki mit gondol :) Azert a felteles mod mert en Angliaban elek es itt senki sem foglalkozik azzal,hogy mas mit csinal! Siman elmennek halokontosbe vasarolni a szupermarketbe es azon sem lepodik meg senki. A lenyeg,hogy neked kenyelmesebb es konnyebb legyen a bevasarlas :) masok velemenye nem szamit.
24/25 anonim válasza:
Szerintem nem, ha valóban ez segítség lenne számodra.
25/25 anonim válasza:
Szerezz be egy dizánjos összehajthatós "banyatankot", mint írtam, nekem kék-zöld kockás van, tedd a bevásárlókocsi aljába, a bepakoló pultnál meg már a kutyát se érdekli, miben húzod haza a nagybevásárlást.
Tényleg vannak idősek, akik tolakodnak a buszon, gondolom innen ered az elnevezés. (Volt benne részem.) Nem bántani akarom őket, mert tisztelet a nagy nyugdíjas többségnek.
Utaztam dolgozni úgy, hogy megyeszékhelyen reggel 5.30-kor kinyitott táskával nem egy öregasszony tolakodott a helyért.
Szerintem innen ered a banyatank elnevezés. De ne általánosítsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!