Ciki a banyatank egy fiatalnak?
A reisenthel cég gyárt tök szép,fiatalos kivitelben,de sajnos egy vagyonért.
Ugyanolyan stílusban egy pár éve láttam a Lidl-ben is árultak, valami 13ezer Ft volt.
Azóta is bánom hogy nem vettem akkor.
Azt a típusút simán elhúzgálnám.
Meg a bepakolás bizonytalanít még el. Ha olyan boltban vásárolok, ahol pénztártól való távozás után el lehet vinni a cuccot az elpakolós helyre, akkor kényelmesebb, ha szatyorba pakolok, mert azt is fel tudom tenni a pultra, úgy, mint a gurulós bevásárlókocsit. De a banyatankot nem lehetne csak úgy feltenni, túl magas lenne ott a pakoláshoz, ezért a földön lenne, de ott meg mindig le kéne guggolni, mikor rakom bele a cuccokat. Ez végülis nem nagy gond, csak körülményes, nehézkes mégis.
Ha meg nem olyan a bolt, hogy van elpakolós rész a pénztársor után, hanem a pénztárnál kéne mindent elrakni, akkor még jobban belassítanám a sort.
Ha meg olyan helyen lennék, hogy bevásárlókocsit is tolhatnék, akkor annak az aljában elférne a banyatank? Mert akkor nem tudnám egyszerre azt húzni, plusz még a kocsit is tolni?
Legjobb lenne igazi, saját bevásárlókocsival menni a boltba. :D
Tehát ilyennel: [link]
Csak akkor meg még jobban röhögne az utca népe, ha beszereznék egy ilyet, és ezt tolnám az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!