Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki a banyatank egy fiatalnak?

Ciki a banyatank egy fiatalnak?

Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 14:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

A reisenthel cég gyárt tök szép,fiatalos kivitelben,de sajnos egy vagyonért.

Ugyanolyan stílusban egy pár éve láttam a Lidl-ben is árultak, valami 13ezer Ft volt.

Azóta is bánom hogy nem vettem akkor.

Azt a típusút simán elhúzgálnám.

2022. márc. 26. 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem ciki,cuki.
2022. márc. 26. 14:27
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Fiataloknál miért volna ciki a banyatank? A gurulós bőrönd se különb. Ki nem tojja le? Nekem van egy kék-zöld kockás, simán használom bevásárlásnál. Még senki nem röhögött ki.
2022. márc. 26. 14:29
 14/25 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy körülményes a használata bolton belül. Ugye, húznám ezt is magammal, plusz a gurulós bevásárlókocsit is. Túl nagy helyet foglalnék el a boltban, ez kicsit visszatart.
2022. márc. 26. 14:41
 15/25 A kérdező kommentje:

Meg a bepakolás bizonytalanít még el. Ha olyan boltban vásárolok, ahol pénztártól való távozás után el lehet vinni a cuccot az elpakolós helyre, akkor kényelmesebb, ha szatyorba pakolok, mert azt is fel tudom tenni a pultra, úgy, mint a gurulós bevásárlókocsit. De a banyatankot nem lehetne csak úgy feltenni, túl magas lenne ott a pakoláshoz, ezért a földön lenne, de ott meg mindig le kéne guggolni, mikor rakom bele a cuccokat. Ez végülis nem nagy gond, csak körülményes, nehézkes mégis.

Ha meg nem olyan a bolt, hogy van elpakolós rész a pénztársor után, hanem a pénztárnál kéne mindent elrakni, akkor még jobban belassítanám a sort.

Ha meg olyan helyen lennék, hogy bevásárlókocsit is tolhatnék, akkor annak az aljában elférne a banyatank? Mert akkor nem tudnám egyszerre azt húzni, plusz még a kocsit is tolni?

2022. márc. 26. 14:51
 16/25 anonim ***** válasza:
13. vagyok. Nekem összehajthatós van. Bevásárlásnál nem foglal nagy helyet a bevásárlókocsi "alsó polcán". Ha jól tudom, mindegyik banyatank összehajtható.
2022. márc. 26. 15:02
 17/25 A kérdező kommentje:

Legjobb lenne igazi, saját bevásárlókocsival menni a boltba. :D

Tehát ilyennel: [link]

Csak akkor meg még jobban röhögne az utca népe, ha beszereznék egy ilyet, és ezt tolnám az utcán.

2022. márc. 26. 15:11
 18/25 anonim ***** válasza:
71%
amúgy banyatankba nem pakolhatsz a boltban és aztán azt ki fizetésnél? :D
2022. márc. 26. 16:34
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nem egészen szabályos.
2022. márc. 26. 16:40
 20/25 anonim ***** válasza:
71%
Alapból szerintem nem magával a banyatankkal van gond, hanem azzal ahogy páran használják. Ha odafigyelsz rá, hogy ne húzd át senki lábán, vagy ne állja el az utat, akkor nincs vele egyáltalán gond.
2022. márc. 26. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!