Ciki a banyatank egy fiatalnak?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 14:07
1/25 anonim válasza:
Bamög,ezt muszáj volt most?Még a kaját is kiköptem a röhögéstől, ahogy elképzeltem, amit írtál.
2/25 A kérdező kommentje:
:D
Oké, de amúgy olyan praktikus, nem kell cipekedni.
2022. márc. 26. 14:09
4/25 anonim válasza:
ki érdekel, hogy ciki. ha tudod tolni (bocs húzni :D), úgy hogy teszel rá mit gondol a világ, akkor vagány is lehet.
én ismerek egy lányt akinek fájt a háta és ezzel nyomatta.
5/25 anonim válasza:
Én nem tartom cikinek. Föleg azért, mert láttam, hogy amikor édesanyám a városban vásárolt be, mert az ottani volt sokkal olcsóbb volt, akkor majd leszakadt keze... Gondolkoztam rajta én is, de mivel kaptam egy fonott kosarat, így a banyatankról lemondtam.
6/25 Maya Bunnyheart válasza:
Egyáltalán nem ciki, én is fiatal vagyok és van banyatankom, sokkal kényelmesebb így haza húzni a nehezebb cuccokat, mint cipelni.
7/25 anonim válasza:
Én csávó vagyok és használom néha :D (nem jó a csapvíz, és ezzel hozok egyben sok ásványvizet)
8/25 A kérdező kommentje:
Rossz, mikor a szatyor füle bevág a kezembe az ujjaimnál. Utána piros, érzékeny, meg keményebb is ott a bőröm.
2022. márc. 26. 14:18
9/25 anonim válasza:
Amúgy a gurulós bőrön is lényegében egy banyatank és mindenki használja utazásnál.
10/25 A kérdező kommentje:
Így igaz, bőröndöt húzva senki nem röhög a másikon.
2022. márc. 26. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!