Szerintem konditerembe ők a beszallitók. Múltkor segitettem a lépcsőn felvinni, hát majd' megszakadtam. Tuti súlyzókat vitt :D de nem kérdeztem
2020. okt. 24. 10:24
2/13 anonim válasza:
Max a piacra viszik, ott meg vesznek 1-2 kiló almát, krumplit káposztát, és kész a sószsák.
2020. okt. 24. 10:26
3/13 anonim válasza:
Ásványvizet pl nem bírja el másképp anyukám.
2020. okt. 24. 10:28
4/13 anonim válasza:
Az én nagymamámnak is van. Tudod kényelmesebb egy 80 évesnek egy bőrönd szerűséget húzni maga után, mint kilós zöldségeket, zsugor vizet vagy bármi mást cipelni szatyorban. Én teljesen megértem, hogy könnyebb így nekik egy bevásárlás. Ha nyílván csak egy vaj kell meg szalámi esetleg, akkor mamám se huzza magával azt a szart, de ha már nehezet vesz akkor jól jön, hiszen azt azért egy idősnek megfogni kézben, mikor alapból bizonytalan és nehézkes a járása elég nehéz.
Én azt nem értem, mikor a kolisokat is mindíg látom, hogy huzzák maguk után a bőröndöt. A lányoknál még meg is értem, de egy fiú tudjon már a vállára felvenni egy utazótáskát, főleg ha az idősek "banya tankján" bosszankodik. Én is kolis vagyok, de nem szakadok meg egy 20 kilós táskával az oldalamon, én a szégyentől se húznék egy olyat magam után fiatalon. Majd ha esetleg én is megérem azt a kort, hogy nehéz lesz a járás, majd akkor huzgákok magam után én is ilyeneket.
2020. okt. 24. 10:34
5/13 anonim válasza:
Én tavaly rosszul emeltem meg egy 20kg-ra megpakotl hátitáskát, megsérült a gerincem, majdnem egy évbe telt, mire rendbejött, akkor vettem egy lépcsőző banyatankot, de nem az eredeti táskájával hasznalom, hanem egy túrahátizsákot tettem rá, másképp nem tudtam cipelni a heti bevásárlást.
Aki kis lakásban él, annak nem nagyon van helye tárolni, és azért hamar megtelik egy heti adaggal egy ilyen táska, nem olyan nagy.
2020. okt. 24. 10:54
6/13 anonim válasza:
Szerencsére 20 év múlva ezek is el fognak tűnni, és mindenki aki nem bír cipekedni, házhoz fogja rendeli a nehéz dolgokat.
2020. okt. 24. 11:04
7/13 anonim válasza:
Most is lehetne házhoz rendelni, de nem mindig éri meg, nem beszélve a kiszállítási időpontokról és a választékról. Én jellemzően több boltba járok vásárolni, nem kerülő, de így olcsóbb, mint egy helyen megvenni mindent, ráadásul nem is tudok mindent megvenni egy helyen. Rendelni meg csomagautomatába vagy átvevőpontra szoktam, mert nem tudok a futárok szállítási idejéhez alkalmazkodni.
2020. okt. 24. 11:09
8/13 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy 20 év múlva. ;) Addigra kellően átalakul az igényeknek megfelelően a szolgáltatás, és nem csak egy féle bubis vizet lehet majd venni.
2020. okt. 24. 11:12
9/13 anonim válasza:
Nem az egyféle bubis vízről van szó, de én pl ha húsárut veszek, szeretem látni, milyen, a gyümölcsök egy részét szeretem megszagolni, lehet érezni, ha nem jó még, és nem akarok helyettesítő termékkel szembesülni, ha nem volt, amit venni akarok, a boltban ezeket látom, és dönthetek, kiszállításnál meg akkor derül ki, amikor már itt van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!