Mas is vagy csak en Nemtudom eldonteni hogy az emberek e egyre idegesitobbek vagy en vagyok e mar a turokepessegem hataran?💀
Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 21:02
1/4 anonim válasza:
En is ott vagyok amúgy mindenki idegesebb az tuti
2/4 anonim válasza:
Mindneki frusztráltabb az elmúlt két évben, először a covid, most meg háború van a szomszédban, és közben minden drágább...van nyomás...ezt meg valakire rávetítik az emberek, akár te is...
3/4 anonim válasza:
Telefonos ügyfélszolgálaton vagyok. Sajnos azt kell, hogy mondjam, igen. Egyre agresszíbbek, bunkók és az elmúlt 2 év nagyon nem tett jót. Előtte is voltak de úgy látszik, érződik, hogy egyre durvábbak.
De ez csak az én meglátásom.
4/4 anonim válasza:
Sokkal frusztráltabbak, de sajnos nem is csoda. Covid, háború, az ország rohamosan romló helyzete, politikai "gyönyörök" és társai, mellett tényleg nem meglepő a dolog. Ezt a belső frusztrációt pedig embertársaikon vezetik le, amivel még több kellemetlenséget teremtenek és csak tovább rontják az amúgysem túl rózsás helyzetet. Főleg tömegközelkedésen, buszpályán, illetve legrosszabb esetben az utakon látni ezt. Mindennapos dolog, hogy például a rövid zöldnél a gyalogosok rohannak át a zebrán, hogy még időben átérjenek, ami nem mindig sikerül, az autósok pedig már a dudán fekszenek, hogy tűnjünk már onnan..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!