Hisztek abban, hogy "az vagy amit megeszel?"
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy "ma is gombát ettél? - na ezért vagy tapló" hanem komolyan kíváncsi vagyok a veményetekre2022. márc. 21. 20:38
1/7 anonim 

válasza:

Akkor én szaftos paradicsomos moslék ízű babgulyás vagyok... Hmmm... 🤔🤔🤔
3/7 anonim 

válasza:

Nagoyn leegyszerűsíti a táplálkozástudományt, de egyébént sok értelmezése van, szóval ha nem viszed be a működéshez szükséges dolgokat akkor nem működsz jól pl...ha értéktelen szemetet eszel az nem árulkodik igényességről, ha zsírt eszel zsírral kiüthet a bőrödön...de spirituális értelemben is vannak akik úgy hiszik energiadús minél frissebb minél feldolgozatlanabb ételt kell enni, mert abban van az életerő, és aki húst eszik az szenvedést eszik...tehát itt ők úgy értik hogy ha szenvedést eszel ne csodáld ha nem vagy jól...ez is egy értelemzés...
5/7 anonim 

válasza:

Nem.. Azért nem hiszem ezt, mert akinek nincs egyénii étkezési sémája - értsd: csak húst, vagy csak zöldséget, vagy csak zabpelyhet eszik - azok mind esznek mindenféle ételt, csak nem ugyanabban az időben, mint én. Pl.: ma paprrikás krumplit eszek, holna után "te" fogsz azt enni, mégis élünk, olyanok vagyunk, amilyenek, igaz az elkkészítési módja különbözhet.
6/7 anonim 

válasza:

igen , én ezért nem vásárolok húst , gyümölcsöt és zöldséget csak a saját az a biztos
7/7 anonim 

válasza:

Hát nem szószerint, szóval ha sok halat eszel nem nő kopoltyúd, viszont az ételek befolyásolják a hormonháztartást, az pedig már erősen befolyásolja a személyiséget...szóval egy alacsony vércukrú éhes ember hisztis pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!