Nagyon rászoktam a joghurt evésre, pedig előtte sose szerettem nagyon az ízesített joghurtokat, most meg megeszek minden reggel 2-őt, mást reggel már nem is tudnék enni. Lesz bajom ettől hosszú távon? Vagy szokjak le?
Két kanálnyi desszerttől a kilós kiszerelésig elég sokféle lehet az a 2 doboz joghurt. A kettő együtt összesen hány gramm?
Ha cukrozott szutyok, akkor igen, kifejezetten káros és hosszútávon elhízás / cukorbetegség is lehet a vége, szóval érdemes lenne leszokni róla és normális, adalékmentes szilárd ételt fogyasztani reggelinek.
Az még nem olyan sok. Van ugye jogobellából nagyobb kiszerelés is. Abból 2 már kicsit durva lenne.
Egészségesnek így sem egészséges, sőt egészségtelen, főleg mert nagyon magas a cukortartalma. Persze az iváshoz, dohányzáshoz képest fényévekkel jobb, tehát attól függ mennyire akarsz egészségesen táplálkozni. Nekem nem férne bele az étrendembe, de ha neked a többi étkezésed is feldolgozott kajából áll, akkor nem ettől fog elromlani az étrended.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!