Munkahelyemen ingyen van (most kezdtem) a csipsz és a csoki, minden nap megeszem vagy 2-3 csipszet és ugyanennyi csokit, mennyire utáltok az irigység miatt? :D
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 22:48
2/30 anonim válasza:
Én őszintén nem őrülnék neki, ha ingyen kapnék csokit és chipset napi szinten, mert nem akarok ennyi egészségtelen kaját enni, de közben nehez állok ellen. Azon is mindig kivagyok amikor meglátogatom a szüleimet, hogy tele a házuk édességgel és nassolnivalóval, és egy nap alatt többet eszek belőle, mint normál esetben két hét alatt.
3/30 anonim válasza:
Nem vagyok irigy, el fogsz hízni.
Az én munkahelyemen fizetést adnak, az jobb.
4/30 anonim válasza:
Nem vagyok irigy. A chips nem vonz, felőlem kilószámra is állhat az asztalon. A csokoládé más téma, azt szeretem, de csak egy helyről vagyok hajlandó beszerezni és azon kívül minden teljesen hidegen hagy.
5/30 anonim válasza:
Valami nagyon szerény anyagi hátterű családból származol, hogy ezt ilyen luxusként éled meg?
6/30 anonim válasza:
semennyire, nehéz lehet így a vonalaidra vigyázni (ha még vannak)
9/30 anonim válasza:
Nem utállak, magamat utálnám, ha iylet tennék a testemmel :D Már egy zacskó után is lelkiismeretfurdalásom van, mert kb a napi keretem harmada...te ezt csak chipszből beviszed... o.o
10/30 anonim válasza:
A covid eleje ota vagyok full home officeban és első időszakot én is chips és csoki zabával töltöttem. +15 kg lett az eredmény
Egy jó ideje már visszafogom magam, úgyhogy én nem irigylem tőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!